RondenTeller

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Vul je eigen MyLaps transponder-code (eenmalig) in en de RondenTeller app toont de resultaten van je laatste schaatsrit. Het totaal aantal ronden en rondentijden worden weergegeven. Ook is het mogelijk om de progressie in het seizoen te bekijken en te vergelijken met vorig seizoen.
Updated on
Dec 12, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

De RondenTeller app geeft de informatie van je laatste rit, aantal ronden, rondentijden van je laatste 5 ronden, starttijd en eindtijd, en een grafiek van je rit. In de tweede tab staat je progressie van snelste rondentijden en afstand in het seizoen, vergeleken met vorig seizoen. In tab drie staat een ranking van de meeste ronden van je ijsbaan, en in de vierde tab staat je profiel met karakterisering van type schaatser. Voor meer gedetailleerde analyse gebruik dan de Laps app van vinksite.com.