VllesaWallet

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Albanian

Mënyra më e shpejtë, e lirë dhe e sigurt për të realizuar pagesa dhe transfere parash!

Partneri juaj VllesaPagesa ka lansuar aplikacionin për shërbime të pagesave dhe transfere parash nëpërmjet kuletës digjitale VllesaWallet.

Me aplikacionin VllesaWallet të gjitha shërbimet e VllesaPagesa tani mund të i realizoni në telefonin tuaj dhe atë më shpejtë më lirë dhe më lehtë. Ju tani mund të realizoni pagesa dhe transfere parash pa pritur në radhë.

VllesaWallet e krijuar me një dizajn unik dhe me një lehtësi përdorimi të pa-shembull ju mundëson përdoruesve të kuletës digjitale që të bëjnë pagesa kudo që ndodhen si dhe të dërgojn dhe pranojnë para në telefonin e tyre të mënqur.
Me anë të VllesaWallet ju do të mund të kryeni pagesat e Faturave të Energjisë Elektrike; Faturat e Ujësjellësit; të Rimbushni Telefonin, Internetin dhe Televizionin; Pagesat e Ministrive; Pagesat e Tatimeve Komunale; Pagesat e Fakultetit; Pagesat e Gjobave në Trafik; Tatimet dhe Kontributet e biznesit; Të paguani Regjistrimin si dhe Sigurimin e Automjetit; Pagesën e Pasaportës, Letërnjofimit dhe Patentëshoferit, etj.

Nëpërmjet 2FA(Two Factor Authentication) VllesaWallet ofron Siguri maksimale për përdoruesit e saj pasi që kyqja bëhet nëpërmjet futjes së pin numrit, njohjes së shenjave të gishtit apo fytyrës. Poashtu çdo transaksion konfirmohet nëpërmjet Fjalëkalimit Një Përdorimësh që vjen në telefonin tuaj.VllesaWallet mundëson që aplikacioni të jet atraktiv për përdoruesin poashtu të ofroj edhe siguri që mjetet e mbajtësit të llogarisë të mos keqpërdoren.

Mos prit n’rend, paguaj n’vend!

Shkarko aplikacionin e VllesaWallet e kurseja vetës kohën dhe paratë. Me VllesaWallet krejt shërbimet i kryen nëpërmjet telefonit tënd pa lëviz prej vendit.

VllesaWallet të dhënat e tua të nevojshme për procesimin e transaksioneve i përdor në bazë të Politikave të Sigurisë: www.vllesa-co.com/privacy
Nëse keni nevoj për përgjigje apo informata shtesë ju lutem mos hezitoni të na shkruani në support@vllesa-co.com apo edhe na telefononi në numrin +383 45 70 71 72 si dhe duke vizituar faqen tonë: www.vllesapagesa.com.
The fastest, cheapest and safest way to make payments and money transfers!

Your partner VllesaPayment has launched the application for payment services and money transfers through the VllesaWallet digital wallet.

With the VllesaWallet application, you can now realize all the services of VllesaPayment on your phone, faster, cheaper and easier. You can now make payments and money transfers without waiting in line.

VllesaWallet created with a unique design and unparalleled ease of use enables digital wallet users to make payments wherever they are and to send and receive money on their smart phone.
With VllesaWallet you will be able to make payments for Electricity Bills; Water Bills; Recharge Phone, Internet and Television; Payments of Ministries; Municipal Tax Payments; Faculty Fees; Payments of Traffic Fines; Taxes and Business Contributions; Pay for Vehicle Registration and Insurance; Payment of Passport, Identity Card and Driver's License, etc.

Through 2FA (Two Factor Authentication) VllesaWallet offers maximum Security for its users as the connection is made by entering the pin number, recognizing fingerprints or face. Also, every transaction is confirmed through the One-Time Password that comes to your phone. ValueWallet enables the application to be attractive to the user and also provides assurance that the account holder's tools are not misused.

Do not wait in line, pay instead!

Download the VllesaWallet app to save yourself time and money. With VllesaWallet it performs all services via your phone without moving from place to place.

VllesaWallet uses your data required for processing transactions based on Security Policies: www.vllesa-co.com/privacy
If you need answers or additional information please do not hesitate to write to us at support@vllesa-co.com or even call us at +383 45 70 71 72 as well as visiting our website: www.vllesapagesa.com.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Bugfixes
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 18, 2022
Size
66M
Installs
1,000+
Current Version
2.39.16
Requires Android
6.0 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Unrestricted Internet
Permissions
Offered By
VllesaPagesa
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.