Vierumäki Friends

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Vierumäki Friends -mobiilisovellus on ystävä, joka opastaa ja tarjoaa sinulle upeita etuja. Sovelluksen avulla tiedät, mitä Vierumäellä tapahtuu, ilmoittaudut liikuntatunneille sekä hyödynnät etuja ja tarjouksia. Sovelluksesta löytyvällä etuasiakaskortilla voit liittyä Vierumäki Friends -etuasiakkaaksi.

Näin saat sovelluksesta kaiken irti!

- Liity etuasiakkaaksi maksutta. Etuasiakkaana saat käyttöösi parhaimmat edut ja kiinnostavimmat tarjoukset. Tutustu sovelluksessa rahanarvoisiin etuihin sinua kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Edut vaihtelevat kuukausittain ja liittyvät majoitus-, liikunta- ja ravintolapalveluihin.

- Tutustu ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmoittaudu niihin helposti ja nopeasti! Löydät alueella järjestetyt liikuntatunnit sekä ravintola- ja viihdetapahtumat. Saat myös muistutukset tapahtumista, jotka olet merkinnyt tähdellä suosikkeihisi.


- Mikäli olet sallinut sovelluksen nähdä sijaintisi, pystymme tarjoamaan sinulle kohdennetusti etuja, kun olet Vierumäen alueella. Voit saada vierailusi aikana esimerkiksi kertakäyttöisiä kuponkeja, uutisia ja tarjouksia. Voit muokata kiinnostuksen kohteitasi, jolloin viestinnästä tulee entistä enemmän sinua palvelevaa.


- Mobiilisovellus näyttää sinulle Vierumäen kartan ja opastaa sinut perille haluamaasi paikkaan.

- 
Mobiilisovelluksesta löydät myös linkin verkkokauppaamme, jossa voit varata yöpymisiä majoituskohteisiimme. Kaikkien palvelupisteidemme yhteystiedot ovat sovelluksessa.
Updated on
Apr 24, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Parannuksia ja korjauksia.