4.2
1.15K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Denne app giver dig nem og hurtig adgang til den mest udtømmende beskrivelse af det moderne danske ordforråd.

*** Nu med en særlig visning for tablets ***

Du får adgang til alle opslagsordene i Den Danske Ordbog (DDO) i en visning der er specielt tilpasset skærmen på din mobiltelefon. Det betyder at designet er enklere, og der vises kun de vigtigste oplysningstyper. Hvis du har brug for at se alle detaljer, har du altid mulighed for at gå til netversionen af ordbogen ved at klikke på linket “vis på ordnet.dk” i bunden af hvert opslag.

Den Danske Ordbog opdateres løbende og er i overensstemmelse med de seneste ændringer i dansk retskrivning. DDO kan derfor bruges som retskrivningsordbog i skolen og det øvrige uddannelsessystem.

Den Danske Ordbog er udarbejdet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab (DSL), som har mere end 100 års erfaring med at redigere ordbøger og står bag de største danske modersmålsordbøger.

Appen kræver adgang til internettet. På den måde er du sikker på altid at have adgang til de nyeste opslagsord uden at skulle opdatere appen. Og det hele er ganske gratis. God fornøjelse!
Updated on
Nov 22, 2018

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.2
1.15K reviews
Alireza Noroozy
May 31, 2022
It's nice app but I've a problem with it. Pronunciation in danish is very important but you can't find spell of pronunciation of word in this app. I appreciate that add this option.
Did you find this helpful?
A Google user
January 14, 2020
No skriftlyd available. Not the same explanation of the multiple uses of each word, as just in that found online. so brief. I can say, it is very useful with quick searching of a word.
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
A Google user
September 24, 2018
Great app, but desperately needs pronunciation so you don't have to click through to website all the time! Also should have more offline content so you can use without an internet connection.
18 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Nyt i denne version:
• Mindre fejlrettelser
• Understøttelse af links til Svensk-Dansk Ordbog