MENYkortet

100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

MENY-appen giver dig adgang til en verden af fordele.

Hent app’en, tilknyt dit betalingskort, og glæd dig til fantastisk mange fordele og spændende overraskelser – direkte til dig.

Vi ses i MENY

Tilmelding til MENYs fordelsapp kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms.UGENS TILBUD - FÅ EKSTRA RABAT

Som MENYkortkunde får du særlige tilbud – hver uge. Det betyder endnu mere madglæde til spiselige priser! Du kan se ugens aktuelle tilbud i appen under “Fordele”. Ugens tilbud gælder i alle MENY-butikker, men er kun gyldige i den pågældende uge – så husk at holde dig opdateret i appen hver uge.


LOKALE TILBUD

Mange MENY-butikker tilbyder særlige, lokale tilbud, som kun gælder for MENYkortkunder, der handler i den specifikke MENY-butik. Du skal blot vælge din foretrukne MENY-butik under din profil, og holde øje med lokale tilbud i appen.


DIGITALE KVITTERINGER

Med appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine bon’er bliver automatisk gemt i appen. Så slut med at gemme gamle kvitteringer.


OPSKRIFTER - GEM DINE FAVORITTER

I MENYkort-appen får du adgang til et smagfuldt madunivers med mere end 1.500 forskellige opskrifter med alverdens lækre råvarer. Så har du altid inspiration lige ved hånden, når du skal planlægge indkøb, når du handler og er løbet tør for ideer, eller når du står hjemme i køkkenet og vil prøve noget nyt.


UGENS TILBUDSAVIS

Vidste du, at du som MENYkortkunde altid har ugens tilbudsavis lige ved hånden? Så kan du nemt åbne den og se ugens gode tilbud uanset hvor du er.


FIND BUTIK OG SE ÅBNINGSTIDER

Find den MENY, som er tættest på dig. Det er fx smart, hvis du befinder dig i en anden by eller er på ferie et sted i Danmark og gerne vil handle ind til store madoplevelser.
Updated on
Jun 8, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Gode nyheder.
Vi har optimeret din indkøbsliste, så du nu kan tilføje varer fra tilbudsavisen direkte på indkøbslisten i appen.
Herligt!
Og vi har rettet fejl, og småjusteret rundt omkring for at sikre appens ydeevne.
God fornøjelse!