Ràdio Joventut 96.3 FM

50+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ràdio Joventut és l’emissora d’èxits de les Terres de l’Ebre, porta en emissió ininterrompuda des de 1983, els generes musicals són molt diversos dins música, així podem escoltar, els millors èxits dels 70,80,90,2000’s amb els seus estils, Electro, House, Pop, Rock, Hip hop, Merengue, Salsa, Reggaeton, Heavy, Jazz, Reggae, Dance, Remember… i un llarg etc.

En definitiva la música que a la nostra audiència els agrada escoltar. Sense deixar de banda l’essencia de la ràdio de proximitat, la franja horaria dels matins amb butlletins i la musica d’èxits musicals de les darreres dècades, amb diferents estils musicals.

Ràdio Joventut organitza Festes o Esdeveniments Musicals les Terres de l’Ebre. Aquestes festes es realitzen en discos i pubs i en poblacions a l’aire lliure.

També, mitjançant les xarxes socials, Facebook i Twitter us mantindrem informats puntualment de totes aquestes Actuacions, Esdeveniments, Música, Programes i Entrevistes que no podeu perdre-us i que us assegurem que us encantaran.

Així que, vos convido a seguir navegant per la nostra web i coneixent els diferents apartats, però sempre escoltant Ràdio Joventut , perquè emissores hi ha moltes, però Ràdio Joventut 96.3 fm nomes una.
Updated on
Mar 28, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available