Prímaenergia gázpalack OkosAPP

Everyone
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Prímagázfutár

Rendeljen PB-gázpalackot mobil alkalmazáson keresztül! Pár egyszerű lépéssel gázpalackot tud rendelni, amit térítésmentesen házhoz viszünk! Ráadásul most már Supershop pont is jár érte! Ne cipekedjen, próbálja ki alkalmazásunkat!

Autógázkút- és gázcseretelep-kereső, Príma Kupon értékesítési pontok

Találja meg az Önhöz legközelebbi autógázkutat vagy gázcseretelepet az alkalmazás segítségével! Kereshet területre vagy hálózatra lebontva Magyarország teljes területén. Ha megtalálta a megfelelő gázcseretelepet vagy autógázkutat, egy gombnyomással megnézheti a legrövidebb odavezető utat! Ellenőrizheti azt is, hogy hol található az Önhöz legközelebb eső Príma Kupon értékesítési pont.

Palack Kártya

A Prímaenergia Zrt. ügyfeleinek még könnyebb az ügyintézés! Az alkalmazás segítségével az adminisztráció is egyszerűsödik: naprakész információkat tartalmaz a Palack Kártyáról, és egyenleg-lekérdezés funkcióval is rendelkezik.

Gázpalack-szintmérés

Mérje meg gázpalackjának töltöttségét másodpercek alatt! Koppintsa meg a gázpalackot és pár másodperc alatt az alkalmazás megmondja, hogy mennyi gáz van a palackban! Hát nem egyszerű?
Prímagázfutár

Order a LPG bottle via mobile application! You can order a gas bottle with a few simple steps, which we bring to the house free of charge! What's more, Supershop now has a point! Don't wear it, try our app!
 
Auto Gas Well and Gas Exchangers, Príma Coupon Sales Points

Find the closest car gas or gas exchange in your application! You can search by area or network across Hungary. If you have found the right gas exchange or car gas well, you can see the shortest route by pressing a button. You can also check where your nearest Prima Coupon sales point is located.
 
Bottle Card

The administration of Prímaenergia Zrt. The application also simplifies administration by providing up-to-date information on the Bottle Card and also has a balance query function.

Gas bottle-level measurement

Measure the charge of your gas bottle in seconds! Tap the gas bottle and within a few seconds the application will tell you how much gas is in the bottle! Isn't that easy?
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
January 20, 2020
Size
7.6M
Installs
5,000+
Current Version
1.4
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ZENGO
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.