pinkorblue.fi

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Pinkorblue.fi on Euroopan suurin vauva- ja lastentarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä löydät kaiken vauvallesi – niin raskauden aikana kuin synnytyksen jälkeen. Uuden pinkorblue.fi-sovelluksen avulla ostaminen on nyt entistä helpompaa - joten sinulle jää enemmän aikaa perheellesi!
*pinkorblue.fi-sovelluksen edut*
• Valitse yli 50 000 tuotteesta yli 550 tunnetulta tuotemerkiltä lastenrattaiden, turvaistuinten, vauvanhoidon, ravitsemuksen, lasten huonekalujen, lelujen ja muodin.
• Yli 5.000 tuotearvostelua todellisilta asiakkailta - löydä täydellinen tuote ja hyödynnä muiden asiakkaiden kokemuksia
• Säästä monien houkuttelevien tarjousten ja säännöllisten kampanjoitten avulla
• Monet tuotteet voidaan toimittaa heti ja tilauksesi on sinulla 3-6 työpäivän kuluessa – seuraa tilaustasi asiakastililläsi ja pysy aina ajan tasalla
• Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille ja aina ilmainen palautus
• Maksutapoina käy Klarna, Paypal Express tai ennakkomaksu.
• Kun tilaat asiakastilillä, kerrytät Babypointseja jokaisen ostoksen yhteydessä ja voit lunastaa ne myöhemmin tilauksen yhteydessä
• Tallenna tuotteet helposti toivelistalle myöhempää ostoa tai tilaisuutta varten ja jaa ideasi ystäviesi kanssa

*pinkorblue.fi sisältää kaiken, mitä tarvitset*
Odotatko vauvaa ja etsit täydellisiä hoitotarvikkeita? pinkorblue.fi -sovelluksen avulla voit helposti tilata kaiken lapsellesi. Tarjoamme kaikki tuotteet vanhemmille ja vauvoille hyvällä hinta-laatusuhteella lastenrattaista ja turvaistuimista lastenhuoneen huonekaluihin, leluihin, vauvamuotiin jne. Hae haluamaasi tuotetta hakutoiminnolla tai napsauta kätevästi tuotekategorioita.
*Aina rinnallasi*
Haluatko tietoa tietystä aiheesta tai etsitkö neuvoja? Oppaistamme löydät yli 850 artikkelia kaikista kysymyksistä raskauden aikana ja syntymän jälkeen. Kätilöt ovat yhdessä toimituksemme kanssa koonneet monia vinkkejä vauvojen kehitykseen ja raskauden kulkuun. Löydät myös lukuisia tarkistusluetteloita ajatellaksesi kaikkea, mikä on nyt tärkeää: Mitä pitäisi olla mukana kun lähden synnyttämään? Mitä tarvitset vauvasi perusvarusteena? Mitä otat mukaasi perhelomalle?
*Etsitkö henkilökohtaista apua?*
Seuraa meitä sosiaalisen median kanavoilla:
https://www.facebook.com/pinkorblue.fi/
https://www.instagram.com/pinkorblue.fi/
Pyrimme jatkuvasti parantamaan sovellustamme ja tekemään asiakkaistamme entistä tyytyväisempiä. Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai parannusehdotuksia, niin kirjoita meille osoitteeseen: app@babymarkt.de.
Pidätkö sovelluksestamme? Sitten odotamme positiivista luokitusta! Luemme kaikki uutiset ja arvostelut ja työskentelemme jatkuvasti sovelluksen parhaan ostokokemuksen tarjoamiseksi.
* Seuraavat suosituimmat tuotemerkit löytyvät pinkorblue.fi-sovelluksesta:*
Pampers, bugaboo, Stokke, ABC Design, Maxi Cosi, Philips Avent, hauck ja monta muuta.
Updated on
May 20, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Virheiden korjaus ja käyttäjäkokemuksen parantaminen