1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Met behulp van de Friese Elfsteden Rijwieltocht app controleer je eenvoudig je tochttelling en andere gegevens. Ook kun je met deze app heel gemakkelijk je eventuele startkaart aan je account koppelen.

Ben je een vrijwilliger? Dan mag je net als in 2021 weer een speciale persoonlijke fietselfstedentocht met behulp van deze app fietsen. Je mag dan tijdens een vastgestelde periode starten bij een willekeurige stempelpost langs de route en je fietst vanaf die post de complete tocht, waarbij de tocht dus ook weer eindigt op die post. Stempelposten worden gecontroleerd op basis van je GPS-locatie. Volbreng je de route voor 24:00, dan wordt de herinneringsmedaille per post naar je opgestuurd en telt je tocht mee in de officiële tochttelling die de stichting hanteert!
Updated on
Jun 4, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info and 2 others
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

Met deze versie kunnen de barcodes die vanaf 2022 op de startkaarten staan eenvoudig gekoppeld worden aan een deelnemersaccount. Hierbij kan (eenmaal ingelogd) handig gebruik gemaakt worden van de camera om de desbetreffende barcode te scannen. Verder kunnen vrijwilligers van de stichting de tocht net als in 2021 op eigen initiatief fietsen met behulp van deze app. Ook het vastlopen van de app bij het aanroepen van de kaart zonder locatie toestemming is verholpen.