iCsekk mobil fizetés

3.9
24.3K reviews
500K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Csekk- és számlabefizetés egyszerűen, bankkártyával


Az iCsekk alkalmazás segítségével:

Befizetheti QR-kóddal ellátott postai csekkjeit és iCsekk QR-kóddal ellátott számláit a csekken vagy a számlán található QR-kód beolvasásával.
Összekapcsolhatja a Díjnet fiókját az iCsekk-kel, így a Díjnetben bemutatott számlát is megtekintheti és befizetheti.
Feltöltheti mobiltelefon egyenlegét a „Mobil feltöltés” menüpontban.

Regisztráljon e-mail címe és egy belépési jelszó megadásával, és már kezdheti is a befizetéseket!

Fizetés
Az alkalmazás segítségével internetes fizetésre alkalmas bankkártyájának használatával befizetheti csekkjeit, elektronikus és papír alapú számláit, vagy feltöltheti mobiltelefon egyenlegét is.
A fizetési felületet a SimplePay biztosítja – adja meg adatait vagy regisztrálja bankkártyáját, hogy még egyszerűbb legyen a fizetés.

Az alkalmazásban a fizetési mód választó felületen beállíthatja alapértelmezett fizetési módját, gyorsítva a fizetés folyamatát.

Kifizetett és várakozó tételek
A korábban befizetett csekkeket és számlákat a „Fizetett tételek” menüpont alatt tekintheti meg, elmentett vagy időközben beérkezett tranzakcióit pedig a „Várakozó tételek” menüpontban találja. Letöltheti korábbi befizetéseinek adatait.

Részlegesen kitöltött csekkek befizetése
Az alkalmazás ezentúl lehetőséget biztosít a részlegesen kitöltött csekkek befizetésére is, melyhez a QR-kód lefényképezése után szükséges néhány adat megadása, mint pl. összeg, név és cím.
Újdonság
Az alkalmazásban mostantól egy fizetési tranzakcióval több csekk befizetése is lehetséges (kosárfizetés), valamint több QR kódot is be lehet olvasni egymást követően.
Az ÉnPostám Hűségkártyája azonosítóját (LÜA) már a kártya vonalkódjának a beolvasásával is megteheti, valamint hűségkártya azonosítást követően az alkalmazásban megjelenik a virtuális hűségkártyája, lekérdezheti pontegyenlegét és ponttörténetét, emellett megtekintheti az aktuális kedvezményeket.
Letölthető a kifizetett csekkek feladóvevénye (befizetési bizonylat).

Köszönjük, hogy minket választ!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül ez nekem?
Az iCsekk alkalmazás használata ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalommal jár. Felhívjuk figyelmét, hogy az iCsekk alkalmazáson keresztül indított fizetés bankkártyás vásárlásnak minősül, melynek díja bankonként eltérő lehet.

Mennyire biztonságos?
A rendszer biztonsági megoldásai a banki rendszerek biztonsági megoldásaival egyenértékűek.

Minden tranzakcióról kapok visszaigazolást?
Igen, az alkalmazás minden tranzakció eredményéről visszajelzést ad az applikáció felületén, a sikeres tranzakciókról pedig e-mail üzenetet küld.

Milyen kártyával tudok fizetni?
Az iCsekk alkalmazásban indított fizetések lebonyolításához internetes fizetésre alkalmas bankkártyák használhatók fel.
Updated on
Nov 21, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Financial info and 4 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted
3.9
24.3K reviews
peTerko bullture
January 16, 2023
Does exactly what is expected in a simple and user-friendly way and as a bonus for foreign users has english gui (quite exceptional in here).
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Magyar Posta Zrt.
January 17, 2023
Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük szépen visszajelzését!
Miklos Kallo
March 3, 2021
This was reliable app providing simple, quick bill payment. Lately it went horribly wrong: became slow and wildly unreliable, exception handling is terrible, use cases are obviously not followed through, which results in buggy operation and terrible user experience. The Simple payment would be useful if it was integrated - now it kills quick payment, adds a new source of error - bad idea. As a bonus it keeps logging you off randomly. Currently all payment methods stopped working!
28 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Illes Eszterhas
May 31, 2020
The previous version just worked. No fuss no nothing. This one is a piece of junk compared to it. The biggest issue that they changed the payment to the OTP simple pay, and the integration is crappy at best. If the payment is not successful for any reason the invoice is stuck in a temporary state for 10 minutes. And the simple pay if you don't have an OTP account is a major pain. You need to fill out the card details (ok Google helps but still need to remember the CCV code).
17 people found this review helpful
Did you find this helpful?