2.2
292 reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

With the help of the application, you can submit your meter reading photo, thus triggering the annual reading. In addition, you can request notification of planned outages and report a power outage, as well as find customer service contact information.
Updated on
Feb 27, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Messages and App activity
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

Ratings and reviews

2.2
292 reviews
László Vörös
April 3, 2024
Már az is röhej, hogy miért kell 2 app a bejelentésekhez. Az 1-es értékelés ennek szól. Továbbá ebben még az előző 3 havi bejelentett állás is hiányzik. Szóval k*rvára remélem, hogy sikerül összeszinkronizálni...
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
J
March 13, 2024
Nem szólnak hogy másik alkalmaztást kell használni, regisztrálni meg hogy regisztráljak ha nem tudom az azonosítóimat és a régi elektronikus számláim már nem elérhetőek?
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
Péter Deák
February 19, 2024
Nem jelenik meg semmi a fenykepes beolvasas oldalon. Nincs mire ranyomni. Nem fogadja el a gyari szamat a merooraknak a fogyasztasi azonositoval. Ket orank van es egyiket sem lehet hozzatarsitani. Nincs hibabejelentes funkcio az alkalmazashoz, kit lehet elerni?
3 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Kisebb hibajavítások