Köpönyeg

3.7
8.56K reviews
500K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

AKTUÁLIS ADATOK, ELŐREJELZÉSEK
Alkalmazásunk több mint 23 000 hazai és külföldi városra ad 12 napos és órás előrejelzést, ezen felül az aktuális napra szöveges előrejelzést hazánk területére. Az aktuális időjárást mutató kártyán hőmérsékletről, hőérzetről, égképről, és fronthatásról tájékozódhatsz, ha megfordítod, akkor pedig láthatod a többi időjárási adatot is.

TÉRKÉPEK
Kövesd nyomon a felhők vándorlását az animált műholdképen, és a csapadéksáv mozgását a radarképen! A jelenidő térkép segítségével az egész ország aktuális időjárását is láthatod.

ÉSZLELÉSEK
Nézd meg a térképen, hogy milyen idő van éppen, és oszd meg te is másokkal az aktuális időjárást ott, ahol vagy! Egy könnyen átlátható térképen követheted figyelemmel valós időben a felhasználók által beküldött adatokat, egy egyszerű felületen pedig Te is beküldhetsz észleléseket, melyeket a profilodban megnézhetsz visszamenőlegesen.

HÍRESŐ
Naponta többször frissülő cikkeinkben mindenről olvashatsz, ami kapcsolatos az időjárással, előrejelzéssel, meteorológiával, éghajlattal, környezetvédelemmel, és egyéb természettudománnyal kapcsolatos témákkal.

PERCRŐL PERCRE
Kiemelt időjárási esemény esetén Percről Percre rovatunkban követheted figyelemmel az aktuális híreket. Ha kéred, akkor push értesítést is küldünk róla!

WIDGETEK
Jelenleg 3 különböző widget közül választhatsz, amelyek mindig egy adott város aktuális adatait és előrejelzését mutatják.
Updated on
Aug 15, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, App activity and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted
3.7
8.56K reviews
A Google user
October 4, 2018
The new version of the app is a huge step backwards. It is much slower, and requires registration for adding additional cities. I have used it for years, but am uninstalling it now.
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
New Wave Media Group Kft.
October 12, 2018
Kedves Gergely! A felhasználókhoz kötött város választhatósága a hamarosan meg lesz szüntetve, opcionálisra lesz állítva. Addig is egy kis türelmet szeretnénk. Üdv: Köpönyeg csapata!
Péter Csernák
July 2, 2021
I will use better the web page instead of this app. The web page is good, but this app is much worse . We need the same functions and the same easy usage in the app too,what we used to on the web page.
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Géza Kuti
February 12, 2021
Supposed to be a good weather app. Since change in ownership it is also taking politics besides weather report and the app / and the portal behind it became futile and their statements are at least questionable... Sad story...
5 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

4.6.9 - Google Play Store követelményeinek megfelelő frissítések