Smartlyst - az okos bevásárlólista

50K+
Downloads
Content rating
Mature 17+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Smartlyst, a háztartás menedzsered, ami rengeteg időt spórol neked a bevásárlásban azáltal, hogy okos javaslatokat tesz vásárlási szokásaid alapján. Felhasználóbarát és modern megjelenése gondoskodik a könnyed kezelhetőségről. A receptjeidet is segít egyszerűen létrehozni, szerkeszteni és ismerőseiddel megosztani. Az akciós termékekről sem fogsz lemaradni, mert értesít, amikor kedvenc áruházadban akciók vannak.

Miért használd a Smartlyst appot?1. Semmibe nem kerül: Ingyenesen használhatod minden funkcióját, és a jövőben sem változtatunk ezen.

2. Okos funkciókkal rendelkezik: megjelölheted rendszeresen vásárolt termékeidet, amelyeket automatikusan felkínál az app, mielőtt kifogynának. Így nem kell többet tartanod attól, hogy elfogy a tej, kenyér stb. A termékeket automatikusan kategóriákba rendezi ezzel is segítve a bevásárlást.

3. Szinkronizál minden eszközön: a bevásárlólistáidat valamint receptjeidet kezelheted telefonról, számítógépről és tabletről.

4. Megosztási lehetőségek: megoszthatod listáidat a családtagokkal, barátokkal, így közösen is vezethetitek a bevásárlólistákat. A receptjeidet szintén megoszthatod másokkal. A recepteket nemcsak egyesével, hanem kategóriákba rendezve is megoszthatod.

5. Termékek hozzáadása a listához könnyen és gyorsan: a legtöbb terméket gyorsan hozzáadhatod az automatikus szótáralapú kiegészítéssel, vagy hangbevitellel egyszerűen diktálhatod a termékeket a listára.

6. Receptek egyszerű kezelése: recepteket importálhatsz egy mozdulattal a Mindmegette és Nosalty oldalakról, de saját receptjeidet is egyszerűen bemásolhatod. A recepteket kategorizálhatod, szűrhetsz a megadott kategóriákra. Egyszerűen kereshetsz a receptjeid között hozzávalók vagy a recept neve alapján.

7. Recept hozzávalók hozzáadása a listához: a hozzávalókat könnyedén hozzáadhatod a kiválasztott bevásárlólistádhoz.

8. Felhasználóbarát felület: a navigációt igyekeztünk a lehető legegyszerűbbé tenni, de ha mégsem találnál valamit, akkor jelezd nekünk, mert a felhasználói igények alapján folyamatosan fejlesztjük az appot.

9. Hasznos reklámok: a hirdetések nem fognak zavarni használat közben és legfőbb törekvésünk, hogy csakis olyan hirdetéseket láss, amelyek érdekelnek téged. Kiválaszthatod, mely üzletekben, áruházláncokban szoktál vásárolni, sőt, ha szeretnéd, értesülhetsz is az általad preferált üzletek akciós ajánlatairól. Ez a funkció később érkezik.

Bátran oszd meg velünk véleményedet, fejlesztési javaslatodat emailben a info@smartlyst.shop címen vagy Facebook oldalunkon.
Updated on
Mar 3, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Device or other IDs
This app may collect these data types
Location, Personal info and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

🔧 Push notificationt és szinkronizálást javítottuk