Szerencsekerék

Everyone
338
Contains Ads
·
Offers in-app purchases
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Szerencsekerék stílusú játék, amiben az elrejtett feladványt kell kitalálni, ezzel pontokat gyűjtve.

Háromféle játékmód van jelenleg:
-Egyszemélyes játék: itt csak te pörgeted a kereket, találgatod a mássalhangzókat, illetve vásárolhatsz magánhangzókat. A kereken nincsenek Passz és Újra mezők, mivel csak egy ember van játékban. Ha Csődöt pörgetsz, a körben addig szerzett pénzed elvész. Ha kitaláltad a feladványt, a gyűjtött pénzedhez hozzáadódik a körben szerzett pénz + fel nem fedett mezőkért 100$/mező. A játék külön mutatja a gyűjtött, és az adott körben szerzett pénzt. Csőd, vagy rossz tipp esetén az előző nem, csak az utóbbi nullázódik. A játék 10 körből áll, ezután - ha van hely az eredménytáblán, vagy jobb pontszámod lett az ottani eredményeknél - a pontszámod az eredménytáblára kerül, ami a főmenüből elérhető a képernyő alján látható ikonnal.

-Társasjáték mód: itt megadhatod a játékosok neveit (2-6 ember), és ők következnek egymás után. Ha rosszul tippelsz (mássalhangzót vagy megoldást), a következő játékos jön - kivéve, ha van Újra zsetonod, amit felhasználsz. Ha Csődöt pörgetsz, a körben szerzett pénzed elveszett, Újrát ilyenkor nem lehet felhasználni. Aki kitalálja a feladványt, elnyeri az adott körben szerzett pénzt + mezőnként 100$-t. Ha 10 kört lejátszottatok, a játék összesíti, és egy eredménytáblában kiírja a pontszámokat.

-Online játék. A játék menete a társas módhoz hasonló, de itt az ellenfelek különböző készülékekről játszanak. A játékosok úgynevezett "játékszobákat" nyithatnak, meghatározva a feladványokat és az ellenfelek számát, vagy beléphetnek egy meglévő szobába.

Ha véget ér a játék, megjeleníti a helyezéseket. A játékosok összpontszámához hozzáadódik a játékban elért pontszám - kivéve akkor, ha játék közben kilépnek. Az online játékosnevedet az automatikusan generált névre (Játékos[random szám]) koppintva tudod megváltoztatni. A játékszoba nézetben a jobb felső sarokban láthatod a helyezésed a ranglistán, ide koppintva a ranglistát is megtekintheted.

A játék indításakor kiválaszthatod, milyen feladványcsomagok szerepeljenek a játékban. Kijelölhetsz 1 db csomagot, de akár többet is egyszerre. A listán minden csomag neve mellett látszik, hány feladványt tartalmaz. Jelenleg a következő feladványcsomagokat tartalmazza a játék:
-Szólások, közmondások I, II (gyakoribbak és ritkábbak)
-Ételek nevei
-Magyar városok (egyszerűbbek és nehezebbek külön)
-Magyar nagyközségek
-Országok
-Filmcímek
-Irodalmi művek
-Magyar történelem
-Világtörténelem
-Híres emberek
-Magyar látnivalók, nevezetességek
-Idézetek, szállóigék
-Foglalkozások
-Keresztnevek
-Sport csomag
-Növények
-Állatok
-Kutyafajták
-Gyümölcsök, zöldségek

A fejlesztés során tervezek még további csomagokat hozzáadni. Ha van egy jó ötleted ezzel (vagy bármi mással) kapcsolatban, vagy esetleg hibát tapasztalsz, írj nekem nyugodtan a lenti e-mail címre, vagy a Facebook oldalra.

Mivel a játékot csak néhány készüléktípuson tudom tesztelni, ha esetleg a te készülékeden nem működik megfelelően, kérlek jelezd! Ilyenkor igyekszem minél hamarabb megoldani a problémát.

A játékban természetesen nem valós pénz a tét, nem lehet valós pénzt nyerni/veszíteni. Nem nyereményjáték, a célja a szórakoztatás.
Lucky Wheel-style game, in which you have to guess the hidden puzzle by collecting points.

There are currently three game modes:
-Personal game: here you just spin the wheel, guess consonants, or buy vowels. There are no Passes and Re-fields around, because there is only one person in the game. If you spin Bankrupt, your money in the round will be lost. If you have figured out the puzzle, the money you have accumulated will be added to your collected money + $ 100 per field for uncovered fields. The game shows the money collected and earned in the round. In the case of a bankruptcy or a bad tip, the previous one does not, only the latter is reset. The game consists of 10 rounds, then - if there is room on the scoreboard or you have a better score on the results - your score will be placed on the scoreboard, available from the main menu with the icon at the bottom of the screen.

-Basic Game Mode: Here you can enter players' names (2-6 people) and they will come after each other. If you make a mistake (consonant or solution), the next player will come - unless you have the chips you use again. If you spin Bankruptcy, your money in the circle is lost, and you cannot use it again. Who guesses the puzzle will win $ 100 in each round + $ 100 per field. If you play 10 laps, the game summarizes and scores scores in a scoreboard.

-Online Game. The game's play is similar to the social mode, but here the opponents play different devices. Players can open so-called "game rooms" by specifying puzzles and the number of opponents or entering an existing room.

When the game ends, it displays the placements. The total score of the players is added to the score in the game - except when they quit during the game. You can change your online player name by tapping on the automatically generated name (Player [random number]). In the game room view, you can see your rankings on the leaderboard in the top right corner, and you can also see the leaderboard by tapping here.

When you start the game, you can choose which puzzle packages to play in the game. You can select 1 package or more at a time. The list shows the number of puzzles next to each package name. Currently, the following puzzle packages are included in the game:
- Voices, Proverbs I, II (more common and rare)
- Food names
-Hungarian cities (simpler and more difficult)
-Hungarian communities
-Countries
-Filmcímek
- Literary works
-Hungarian history
-Világtörténelem
-Famous people
-Hungarian attractions, sights
-Links, hostels
-Jobs
-Keresztnevek
-Sport Package
-Plants
-Animals
-Kutyafajták
-Fruits, vegetables

During the development I plan to add more packages. If you have a good idea about this (or anything else) or you may experience a mistake, feel free to email me at the email address below or on the Facebook page.

Since I can only test the game on a few device types, if your device doesn't work properly, please report it! I try to solve the problem as soon as possible.

Of course, there is no real money in the game, you can't win / lose real money. Not a prize game, the purpose is to entertain.
Read more
Collapse
4.2
338 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

-Képméretek optimalizálása, alkalmazás méretének csökkentése
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
June 17, 2019
Size
8.5M
Installs
100,000+
Current Version
1.71
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Interactive Elements
Users Interact, Digital Purchases
In-app Products
$1.99 per item
Permissions
Offered By
JBdev
Developer
Magyarország 8151 Szabadbattyán Ady E. u. 15.
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.