JOCS DE LECTURA

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

L’objectiu d’aquesta app és oferir una eina motivadora als infants immersos en el procés d’aprenentatge de la lectura. Es pot fer servir tant a l’aula escolar i de manera col•lectiva com a casa, individualment o compartida amb adults o altres infants.
L’aplicació consta d’una sèrie de jocs per a que els nens i nenes puguin jugar i gaudir a la vegada que van aprenent i consolidant el seu procés lector d’una manera senzilla i intuïtiva.
Els jocs ofereixen la possibilitat de triar el tipus de lletra que fa servir l’infant a la seva escola i diferents nivells de dificultat per anar-se adaptant al seu moment evolutiu.
Un sistema molt senzill de puntuació engresca els nens i nenes a seguir jugant, parant atenció per no equivocar-se i perdre els punts acumulats. El so i una imatge del mag protagonista de l’app indica també si la resposta ha estat correcta.
Aquests jocs estan recomanats per a infants a partir dels 3 anys.
Updated on
Sep 17, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Correcció de petits errors