4.7
334 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Paguaj dhe tërheqë me rreze (contactless) me telefonin tuaj Android! Me RaiPay ju do zbuloni një përvojë inovative për pagesa me rreze me kartelat tuaja të bankes Raiffeisen.

Përfitimet tuaja,

Paguani SMART, me telefon
• Aktivizoni (zhbllokoni) ekranin e telefonit, afrojeni atë pranë POS-it, bankomatit dhe paguani/tërheqni menjëherë me RaiPay.

Me këste pa interes
• Vetëm në Raiffeisen Bank ju paguani përmes RaiPay me këste pa interes në dyqanet tona partnere, përmes kartelës suaj të kreditit të regjistruar në aplikacion.

Gjithmonë me ju 24/7.
• Gjithmonë keni telefonin me vete. Tani e tutje ju mund të blini me telefonin tuaj dhe të paguani shpejt dhe lehtë kudo.

Po ashtu SIGURT
• Pagesat RaiPay janë po aq të sigurta sa pagesat me kartelë.

Si mund të paguaj me RaiPay?

Pagesa me telefon përmes RaiPay është aq e thjeshtë sa një pagesë me kartelë pa kontakt.

Për sigurinë e pagesës, RaiPay do t'ju kërkojë herë pas here të autorizoni pagesën duke vendosur fjalëkalimin e aplikacionit.

Sigurohuni që keni të aktivizuar opsionin NFC kur dëshironi të paguani me telefon. Ju mund të shihni në aplikacion listën e pagesave të iniciuara me kartele.

Leja e kërkuar kur instaloni aplikacionin hyrja në "Telefonatat" (calls) është e nevojshme për funksionimin e RaiPay për të krijuar një profil të sigurt RaiPay midis telefonit, serisë SIM dhe sistemeve të bankës. Nëse ndryshoni kartën SIM, aplikacioni do t'ju kërkojë ta konfiguroni përsëri.

Çfarë ju nevojitet për të përdorur RaiPay?

RaiPay mund të përdoret nga klientët e Raiffeisen Bank që kanë Visa ose Master kartelë debiti ose krediti për pagese me rreze (contactless).

Për të instaluar aplikacionin ju duhet të keni:
• telefon me sistem operativ Android, versioni minimal 7.0.
• telefoni duhet të sigurohet me një metodë të kyçjes së ekranit (PIN, gjurmë gishtash, etj.).

Për pagesa telefonike:
• NFC (Near Field Communication) duhet te jete aktiv në telefonin tuaj dhe aplikacioni i konfiguruar si aplikacioni i paracaktuar i pagesës në telefon
Updated on
Jan 22, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

Ratings and reviews

4.7
334 reviews
hendrix X
March 30, 2024
The app is quite amazing from my experience, but my phone is notifying me that (after like 2 days I install the app) its having frequent crashes in the background draining my battery, fix it please idk what it is but its crashing
Did you find this helpful?
Gezim Veliu
September 9, 2022
I am getting all the time this message "Oops! There seems to be a problem", why you have 1 star review is for two reasons: 1. The app is only in English and users are Kosovar 2. The blocker issues are for long time(months) without solutions. I couldn't use this unstable app, sorry for bad review but I will change the review if you improve the services.
32 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Raiffeisen Bank Kosovo
September 27, 2022
Hi Gezim, Thank you for your comment. We want to notify you that the app is also in Albanian, and you can change the language at the settings option. We appreciate if you can send us your contact number and error that you have faced through customer.service@raiffeisen-kosovo.com email and we will assist you further. Thank you, Raiffeisen Bank
Gjergj Qeriqi
January 24, 2023
Can't connect it to my bank, all it asks is a phone number and endc up this an unexplainable error saying: Oops! There seems to bea problem Wallet creation failed, please check your data connection and try again Yeah 🤣 what a waste of time👎
10 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Raiffeisen Bank Kosovo
January 25, 2023
Hello Gjergj, thank you for your feedback, We are always looking to improve the experience for our users so can you please send your phone number to our email customer.service@raiffeisen-kosovo.com or contact our Contact center numbers in 038222222 so we can learn more about your experience about Rai Pay? Thank you, Raiffeisen Bank