Reklama5

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Macedonian (North Macedonia)

Во просек со над 300.000 огласи, со над 3,5 милиони посетители / месечно и вкупно повеќе од 60 милиони прегледи на страници месечно, Реклама5 денес е најголемата платформа за тргување во Македонија, како и најпосетуваната веб-страница во Македонија.

Во Реклама5 приватни лица и фирми можат да купуваат и продаваат нови и користени продукти како и да нудат услуги, исто така служи за презентација на Вашиот бизнис. Ако сакате да продадете автомобил, ако се интересирате за мотори, барате работно место, или сакате да објавите некој настан, нудиме категории за речиси сите желби.

► Моторни Возила
► Недвижности
► Дом и Градина
► Мода и Облека и Обувки
► Мобилни телефони и додатоци
► Компјутери
► ТВ, Видео, Фото и Мултимедија
► Музички инструменти и опрема
► Часовници и Накит
► Беби и Детски производи
► Здравје, Убавина додат. и опрема
► CD, DVD, VHS Музика, Филмови
► Книги и литература
► Канцелариски и Школски прибор
► Слободно време и хоби, Животни
► Спортска опрема и активности
► Антиквитети, Уметност, Колекц.
► Бизнис и дејности, Машини алати
► Храна и готвење
► Продавници, Трговија
► Услуги, Сервисери
► Вработување
► Настани, Ноќен живот, Изложби
► Одмор, Туризам, Билети, Патувања
► Лични контакти
► Останато

Пребарување на огласи!
Најдете токму она што го барате, со Реклама5 апликацијата можете лесно да ги прегледате и филтрирате сите огласи.

-Пребарување по категории и подкатегории
-Пребарување по региони
-Пребарување по клучни зборови
-Пребарување по бројот на огласот

Внеси нов оглас, брзо и бесплатно!
Инсталирајте ја Реклама5 апликацијата и започнете веднаш со продажба на вашите предмети.

Сподели омилени огласи со пријателите на социјалните мрежи: Facebook, Instagram, Viber, Twitter, СМС, E-Маил...

Од наша страна секогаш се стремиме да Ви понудиме најголема продуктивност. Постојано работиме на понатамошно развивање на порталот за огласи според желбите на корисниците. Реклама5 гарантира висок содржински квалитет на објавените огласи. Оттука се проверуваат сите огласи пред објавата. Скоро сите наши огласувачи се верифицирани корисници.

Како претставници на медиумите или како правно / физичко лице, имате можност преку е-пошта да воспоставите контакт со нас. Ве молиме оставете ги Вашите прашања и Ваш телефон за контакт. Ќе Ви одговориме во најкус можен рок. Ние го цениме вашето мислење за нашата апликација. Тоа ни помага за понатамошно подобрување.

Ви благодариме на довербата за користење на нашите услуги и Ви посакуваме многу успех со вашите огласи.
An average of over 300,000 listings, with over 3.5 million visitors / month and a total of more than 60 million page views per month, Reklama5 today is the largest trading platform in Macedonia, as well as the most visited website in Macedonia.

In Reklama5 private individuals and companies can buy and sell new and used products and to offer services also serve for the presentation of your business. If you want to sell your car, if you interested in engines, looking for job, or want to post an event, offer categories for almost all wishes.

► Motor Vehicles
► Real Estate
► Home and Garden
► Apparel and Footwear
► Mobile phones
► Health
► TV, Video, Photo and Multimedia
► Musical Instruments and Equipment
► Watches and Jewelry
► Baby and Children's Products
► Health, Beauty Doda. and equipment
► CD, DVD, VHS Music, Movies
► Books and literature
► Office & School Supplies
► Leisure and hobbies Animals
► Sports equipment and activities
► Antiques, Art Collection.
► Business and activities, machines tools
► Food and cooking
► Shops, Shop
► Services, servicers
► Employment
► Events, Nightlife, Exhibitions
► Holiday, Travel, Tickets, Cruises
► Personal contacts
► Other

Search listings!
Find exactly what you are looking for a Reklama5 application you can easily view and filter all listings.

-Prebaruvanje by categories and subcategories
-Prebaruvanje by Region
-Prebaruvanje keyword
-Prebaruvanje the number of ad

Add New Listing, quick and free!
Install Reklama5 application and immediately start selling your items.

Share favorite listings with friends on social networks: Facebook, Instagram, Viber, Twitter, SMS, E-Mail ...

For our part always strive to offer the highest productivity. We are constantly working on further developing the portal for listings desires of users. Reklama5 guarantee high quality content announcements. Hence they checked all advertisements before publication. Almost all of our advertisers have been verified users.

Representatives of the media or legal / physical person, you are able by email to establish contact with us. Please leave your questions and your phone number. We will respond as soon as possible. We appreciate your feedback on our application. It helps us to further improve.

Thank you for your trust in using our services and we wish you much success with your listings.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Најдобрата апликација за огласување во Македонија
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
July 22, 2019
Size
6.6M
Installs
50,000+
Current Version
0.2.8
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
BIGMEDIA dooel
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.