1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Sportmaster App е апликација за спорт и рекреација на Sportmaster каде што сите спортски ентузијасти имаат пристап до нивните омилени спортски центри во Македонија со само една месечна претплата.
Со симнувањето на апликацијата и креирањето на профил, корисниците може да изберат помеѓу спортските центри од нашата мрежа, да испробаат нови тренинзи и дисциплини и да ги менуваат на дневна основа. Може да изберете фитнес, јога, зумба, пилатес, крос фит, картинг, тенис, пливање или многу други! Сега, веќе не постои оправдување за отсуство од тренинг!
Секој корисник може да избере пакет и да го плати директно од апликацијата!
Регистрацијата во нашите спортски објекти е многу едноставна. Само го скенирате QR кодот кој е поставен во спортските објекти и со тоа вашиот влез е евидентиран.
По влезот во нашата Sportmaster фамилија, секој корисник има можност да ја следи својата спортска активност и да ги избере омилените активности, секој ден, според своите желби. Останете здрави и позитивни!
Updated on
Mar 16, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available