4.6
65 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Takvimi zyrtar i Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës për territorin e Republikës së Kosovës
Ky takvim është punuar që të tregojë kohët e sakta për faljen e namazeve brenda Kosovës, si dhe Kosovës Lindore.
Mundësitë kryesore të aplikacionit janë:
- Zgjedhja e qytetit tuaj brenda territorit të Kosovës dhe Luginës
- Caktimi i alarmit dhe njoftimit për çdo vakt të namazit
- Fikja e zërit të telefonit pas fillimit të namazit për aq kohë sa ju e caktoni
- Zgjedhja e tingullit për alarm dhe për njoftime
- Tregimi i kohës së mbetur deri në namazin tjetër, duke numëruar edhe sekondat
- Ngjitja e njoftimeve për vaktet e namazit në statusbar, ku në kohë reale shfaqet koha e namazit
- Rregullime të veçanta për namazin e drekës dhe të xhumasë
- Anulimi i alarmeve dhe njoftimeve për 24 orët e ardhshme
- Shfaqja e kohëve të namazeve si widget
- Ndarja (Share) e kohëve të namazeve me miqtë tuaj përmes aplikacioneve sociale (me SMS, eMail, Viber etj.)
- Shikimi i kohëve të namazit për çfarëdo date të vitit që zgjidhni, si dhe shfaqja e datës hixhri
- Tregimi i datës së kalendarit hixhri
Updated on
Mar 28, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.6
65 reviews
Crni Bozur
November 15, 2020
Unfortunately, doesn't work for me. It doesn't send notifications which is the main point of the app. My phone Samsung Galaxy A21S. Android version: 10. I will improve my review once the bug has been fixed.
10 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Bashkesia Islame e Kosoves
February 11, 2021
We are glad to inform you that now is fixed the problem with notifications regarding to Android 8 and higher. Please, update the app. Thank you!
Arlind Maloku
November 21, 2021
The app is great. May God reward you.
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?
اللهم صل و سلم على نبينا محمد
July 4, 2021
Shuuuuuuum I mire.❤
6 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Janë rregulluar festat për vitin 2022