1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Misiunea Muzeului ASTRA este, de mai bine de 100 de ani, aceea de a conecta audiența cu valorile tradiționale, prin adaptarea continuă la nevoile culturale ale societății. Aplicația mobilă reprezintă unul din instrumentele digitale prin care vizitatorului i se oferă posibilitatea de a descoperi patrimoniul material și imaterial într-un mod autoghidat.

Muzeul ASTRA App facilitează prin ghidul audio accesul la informație a vizitatorilor, contribuind astfel la îmbunătățirea experienței de vizitare a obiectivelor. Vizitatorii au posibilitatea de a observa obiectivele în timp ce ascultă cele mai interesante informații despre acestea. Fotografiile susțin descrierile, oferind o imagine de ansamblu minuțioasă asupra gospodăriilor, atât din punct de vedere arhitectural, cât și al mobilierului și obiectelor ce fac parte din ansamblul gospodăriei. Paginile obiectivelor indică poziția pe hartă a obiectivelor cu posibilitatea de navigare. Paginile gospodăriilor oferă posibilitatea vizitatorilor să ofere recenzii obiectivelor preferate sau pur și simplu să împărtășească experiența trăită.

Ghidul audio devine un instrument important în descoperirea muzeului în mod autonom în contextul pandemiei actuale, vizitatorii putând asculta descrierile pe propriul telefon.

Aplicația mobilă oferă atât informații generale despre istoria muzeului, cât și detalii prețioase despre activități și servicii. Cu ajutorul aplicației se poate găsi cea mai rapidă metodă de a ajunge la destinație și se poate afla prețul și modalitatea de achiziție a biletelor și abonamentelor. Tot din cadrul aplicației se pot afla detalii despre serviciile muzeului, cum ar fi: ghidajul alături de cei mai buni muzeografi sau transportul alternativ (cu trăsura, trotineta electrică,...) sau ceremoniile religioase.

„În apropierea ta” deschide harta cu obiectivele și serviciile din muzeu. Filtrul te va ajuta să selectezi doar ceea ce te interesează. Alege să vezi doar gospodăriile cu tur audio, restaurantele, locațiile evenimentelor sau cel mai apropiat grup social.

Calendarul evenimentelor prezintă agenda evenimentelor organizată pe luni. Se pot citi detaliile evenimentelor, perioada în care se vor desfășura, locul unde vor avea loc și alte informații. Aplicația oferă posibilitatea salvării evenimentului în calendarul telefonului pentru a primi notificări despre acesta.

Activitățile dedicate publicului larg sau copiilor sunt de asemenea prezentate în aplicație, fiind evidențiate traseele tematice și atelierele de meșteșugărit. Aplicația deține și o rubrică dedicată noutăților și știrilor de actualitate. De aici se pot afla detalii despre ultimele proiecte, rezumatul ultimelor evenimente sau schimbarea programului.

Continuator şi păstrător al patrimoniului şi valorilor Muzeului Asociaţiunii, Muzeul Civilizaţiei Transilvane ASTRA, parte integrantă a C.N.M. ASTRA, aduce în faţa vizitatorilor săi lumea tradiţională a fermecătoarei Transilvanii multietnice.

O simplă plimbare prin cele 96 de hectare ale Muzeului Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA le descoperă vizitatorilor o imagine a vieţii rurale de pe întreg cuprinsul ţării noastre, manifestată material în peste 400 de case, anexe gospodăreşti şi instalaţii tehnice.
Updated on
Apr 13, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Location, Personal info, and Device or other IDs
Data isn’t encrypted
You can request that data be deleted

What's new

Modificare imagini de splash si login pentru noul sezon.