Cineplexx AL

5K+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Nuk ka më "I'll be back!". I kemi marrë parasysh të gjitha komentet tuaja dhe e pranojmë se aplikacioni ynë i mëparshëm nuk ishte Fast & Furious. Kemi qenë në punë të vazhdueshme për të dhe me krenari ju prezantojmë aplikacionin tonë të ri Cineplexx!

Çfarë ka të re?
Punon për mrekulli

Çfarë të ofron ky aplikacion?
- Bli dhe rezervo bileta: Bli lehtësisht biletën tënde nëpërmjet aplikacionit dhe hyr direkt në sallë. Mos prit në rradhë në sportel!
Programi i kinemasë & informacion – Programi i plotë i të gjitha kinemave tona në një vështrim, përfshirë dhe informacion rreth filmave.
Njoftohu për promocionet dhe eventet tona
Nëse dëshiron ndaj me miqtë aktivitetin tënd në kinema!
Dhe shumë e shumë të tjera – por nuk duam t’ju marrim më tepër kohë nga shkarkimi I aplikacionit
Updated on
Dec 29, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Financial info and 4 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Përmirësime të aplikacionit dhe në funksionalitet