Cheapp - aanbiedingen app

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Cheapp is dé nieuwe gratis aanbiedingen app voor producten van drogisterijen en parfumeries.

Cheapp beschikt over product- en prijs informatie van alle producten van drogisterijen en parfumeries zoals Kruidvat, Etos, ICI Paris en Douglas. In de app kun je eenvoudig zoeken naar de producten die jij graag gebruikt en instellen dat je een melding ontvangt wanneer een van die producten ergens in de aanbieding is, handig toch?

Denk maar eens aan de douchegel, scheermesje of gezichtscrème van de Kruitvat of de Etos. En wat dacht je van je favoriete luchtje van ICI Paris of Douglas, je gebruikt het dagelijks! Van dure luiers tot merk make-up, je vindt het allemaal in onze app.

Zoek de producten die je graag en vaak gebruikt en geef ze simpelweg een like (hartje) om automatisch meldingen te ontvangen als ze ergens in de aanbieding zijn. Is er nergens een aanbieding? Dan kun je altijd even checken bij welke winkel je in ieder geval het goedkoopst uit bent.

Wil je alleen even kijken wat de nieuwe of lopende aanbiedingen van een specifieke winkel zijn? Dan swipe je eenvoudig per winkel door alle aanbiedingen van dat moment.
Updated on
Feb 2, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

google en facebook login tijdelijk uitgeschakeld