FitChef: Weekmenu's op maat met boodschappenlijst!

In-app purchases
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Met de persoonlijke weekmenu's van FitChef hoef je nooit meer calorieën te tellen of maaltijden te plannen. Wil je afvallen, vet verliezen of spiermassa opbouwen? De FitChef recepten, voedingsschema's en boodschappenlijsten nemen je al het denkwerk uit handen!

HONDERDEN GEZONDE RECEPTEN
De honderden gezonde recepten zijn voor iedereen gratis toegankelijk, ook zonder Premium account. Van ontbijt tot avondeten, en van uitgebreide maaltijden tot snelle snacks. Filter de recepten op bereidingstijd, ingrediënten en dieetvoorkeuren.

WEEKMENU'S OP MAAT
Met een FitChef Premium account krijg je iedere week een nieuw weekmenu op maat. De calorieën en macro’s zijn helemaal afgestemd op jouw lichaam en doelstelling. Je kiest zelf hoe vaak je op een dag wilt eten. Ook met allergieën en dieetwensen wordt rekening gehouden. Zo maken we gezond eten persoonlijk.

GEZONDE EETSCHEMA'S
De recepten in de gezonde eetschema's staan altijd binnen 20 minuten op tafel. Gezond eten, afvallen of spiermassa opbouwen hoeft dus niet veel tijd te kosten! En vind je een gerecht in je eetschema minder lekker? Dan vervang je het met één klik door een recept met vergelijkbare voedingswaarden.

VOEDINGSSCHEMA'S MET WEKELIJKSE BOODSCHAPPENLIJST
Op basis van je voedingsschema's wordt iedere week een boodschappenlijst samengesteld. Handig: je voedingsschema’s worden zo samengesteld dat je zo min mogelijk betaalt en zo min mogelijk restjes overhoudt! Je bestelt de boodschappenlijst met één klik online bij de supermarkt. Of je neemt hem mee wanneer je zelf boodschappen gaat doen.

AFVALLEN OF SPIERMASSA OPBOUWEN
De FitChef weekmenu’s helpen jou om je persoonlijke doelen te bereiken. Wil je afvallen? Dan helpen de eetschema's je om zonder honger op een gezond tempo vet te verliezen. Wil je juist aankomen in spiermassa? Met de eiwitrijke voedingsschema’s krijgt je lichaam alle bouwstoffen die het nodig heeft!

ALGEMENE VOORWAARDEN
https://fitchef.nl/voorwaarden

PRIVACYBELEID
https://fitchef.nl/privacybeleid
Updated on
Aug 18, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available