#Zouikwatzeggen?

1K+
Downloads
Content rating
PEGI 3
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Wanneer je iets wilt veranderen moet je ermee aan de slag: vragen stellen, je eigen organisatie kritisch bekijken, een beetje reuring veroorzaken.

De campagne #zouikwatzeggen? komt voort uit de wens van de Faculteit der Geneeskunde VU om bij te dragen aan een positieve verandering op de werkvloer van ziekenhuizen door grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken, te beginnen bij onszelf. Met het manifest willen we laten zien dat wij staan voor een veilige studieomgeving. Veiligheid ontstaat niet door voorschriften, maar vanuit dialoog: je eigen grenzen én die van anderen leren kennen, en respecteren.

Onze studenten worden straks onderdeel van een wereld waar op het gebied van persoonlijke veiligheid nog veel te winnen is. We kunnen zeggen dat het daar anders moet, óf we kunnen artsen opleiden die het verschil maken. Wij kiezen voor het laatste.

Grensoverschrijdend gedrag bestaat in vele gradaties. Van stomweg vervelend tot diep traumatisch. Soms is het eenmalig, soms komt het steeds terug en ga je hierdoor twijfelen of je er niet iets mee moet. Omdat iedere situatie anders is, en persoonlijk, willen we meer bieden dan een formulier en een email-adres.

Deze app is een initiatief van Amsterdam UMC en heeft als doel om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer terug te dringen.
Updated on
Mar 11, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection

What's new

Deze release bevat een paar kleine bug fixes en algemene prestatie verbeteringen. Kom je toch nog een bug tegen? Laat het ons dan weten via support@zouikwatzeggen.nl