#Zouikwatzeggen?

Wanneer je iets wilt veranderen moet je ermee aan de slag: vragen stellen, je eigen organisatie kritisch bekijken, een beetje reuring veroorzaken.

De campagne #zouikwatzeggen? komt voort uit de wens van de Faculteit der Geneeskunde VU om bij te dragen aan een positieve verandering op de werkvloer van ziekenhuizen door grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar te maken, te beginnen bij onszelf. Met het manifest willen we laten zien dat wij staan voor een veilige studieomgeving. Veiligheid ontstaat niet door voorschriften, maar vanuit dialoog: je eigen grenzen én die van anderen leren kennen, en respecteren.

Onze studenten worden straks onderdeel van een wereld waar op het gebied van persoonlijke veiligheid nog veel te winnen is. We kunnen zeggen dat het daar anders moet, óf we kunnen artsen opleiden die het verschil maken. Wij kiezen voor het laatste.

Grensoverschrijdend gedrag bestaat in vele gradaties. Van stomweg vervelend tot diep traumatisch. Soms is het eenmalig, soms komt het steeds terug en ga je hierdoor twijfelen of je er niet iets mee moet. Omdat iedere situatie anders is, en persoonlijk, willen we meer bieden dan een formulier en een email-adres.

Deze app is een initiatief van Amsterdam UMC en heeft als doel om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer terug te dringen.
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
June 4, 2021
Size
79M
Installs
50+
Current Version
1.0.16
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Permissions
Offered By
Google Commerce Ltd
Developer
Biltstraat 34 3572 BC Utrecht Netherlands
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Language: English (United States)All prices include VAT.
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.