112-Nederland

4.1
32.2K reviews
500K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Notificatie op je mobiel bij een 112 melding? Sirene? U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Installeer de app en weet direct wat er aan de hand is. Nu ook met achtergrondinformatie (112 Nieuws). Bekijk de meldingen ook op de interactieve Maps en bekijk foto's van de omgeving en deel de meldingen met je vrienden.

Nu met 7 unieke ringtone geluiden om af te laten spelen als er een melding binnenkomt maar ook te gebruiken als ringtone voor de telefoon of als ringtone binnen andere apps.

De 112-Nederland app meldt 112 noodberichten in de omgeving van je mobiele telefoon en op zelf op te geven locaties. De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Bepaal in de instellingen zelf welke locaties voor u belangrijk zijn.

LET OP: Politie maakt in veel regio's (zeer) beperkt gebruikt van het P2000 meldsysteem. In bepaalde regio's zijn er weinig of geen politie meldingen.

Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. Inhoud van de meldingen is afkomstig van het netwerk van de hulpdiensten en zo ver mogelijk verrijkt met specifieke gegevens.
112-Nederland bevat ook zoekfunctie voor het zoeken van meldingen in de omgeving van een postcode, plaats of straat.

De meeste meldingen worden door de app gekoppeld aan Google StreetView, Google Maps en kunnen gedeeld worden met vrienden.

112-Nederland app is de moderne vorm van een 27MC bakkie. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.
Updated on
Mar 11, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

Ratings and reviews

4.1
32.2K reviews
A Google user
October 25, 2018
It was ok for a while, but then it stopped updating the location. Shows no data at all, just a grey screen and an add, which, unlike the alarm data, does het through.
9 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Raymond Delno
August 19, 2021
Just doesn't work, even when allowing access to location, files, camera, etc. Adds load (obviously), 112 messages do not.
2 people found this review helpful
Did you find this helpful?
snoei.net - games & news
August 19, 2021
Hi Raymond, can you tell me what the problem is. In which area are you using the app. It is important to add the app to the exceptions on energy saving. Please let me know. Kind regards Ton Snoei (support@snoei.net)
Harold de Jong
February 23, 2021
It is a good app with live reports but missing information for what the report is. We need more information on why this call was made.
4 people found this review helpful
Did you find this helpful?

What's new

Statische maps vervangen voor OpenStreetMap.