Kunst in de openbare ruimte Utrecht

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Wist u dat er in Utrecht meer dan 400 kunstwerken te zien zijn, gewoon op straat? Met deze app als persoonlijke gids ziet en leest u meer over de kunst in de stad.

De app 'Kunst in de openbare ruimte Utrecht’ toont alle kunstwerken die deel uitmaken van de openbare kunstcollectie van de gemeente Utrecht. De werken bevinden zich zowel in de openbare ruimte als (voormalige) gemeentelijke gebouwen. De app geeft achtergrondinformatie over de kunstwerken en heeft een eenvoudig uitgangspunt: kunstwerken in de stad Utrecht beter zichtbaar en vindbaar te maken.

Met de app kunt u op pad om kunstwerken te ontdekken of kunt u, wanneer u in de stad een kunstwerk tegenkomt, eenvoudig informatie over dit kunstwerk opzoeken. Hiervoor heeft de app een unieke locatiefunctie die informatie geeft van uw positie en de kunstwerken in de buurt.

De app is vanaf elke locatie te gebruiken om de kunstwerken te doorzoeken. De kunstwerken worden gesorteerd op afstand tot uw locatie. U kunt ook vrij zoeken of filteren op kunstenaar, locatie en periode.

De app is verschenen bij de vernieuwde website kunstinopenbareruimte-utrecht.nl

Concept en ontwerp:
Ontwerpwerk
Gemeente Utrecht/Culturele zaken

Techniek:

Copyright © 2019
Ontwerpwerk
Gemeente Utrecht
Updated on
May 24, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

De link naar de backend is gerepareerd.