Belijdenis.nu

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Lees de Heidelbergse Catechismus, de Nederlandse Geloofsbelijdenis en de Dordtse Leerregels offline (zonder internet) op uw telefoon. Deze app is bedoeld als de offline versie van de website www.belijdenis.nu. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld tijdens een kerkdienst of lezing uw telefoon op vliegtuigmodus zetten en toch gebruik maken van de digitale belijdenissen.

Functies:
Bekijk de originele versie van een belijdenis met uitleg van moeilijke woorden of kies voor de weergave in hedendaags Nederlands. Alle vragen, artikelen en paragrafen zijn voorzien van bewijsteksten, die in uw Bijbelvertaling naar keuze worden weergegeven.
Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om te zoeken in de inhoud van een belijdenis, op trefwoorden of op bewijstekst (bijv. Johannes 3:16). Om gebruik te maken van de zoekfunctie is wel internet nodig. Het is ook mogelijk om een antwoord in stukjes uit het hoofd te leren met de leermodus.
Updated on
May 31, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
App activity
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

Kleine verbeteringen in de teksten, ondersteuning voor dark modus (vanaf Android 9)