Kantinebaas - vitaal bedrijf

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Staat er bij jou op de werkvloer een dartbord, tafeltennistafel of (pool)biljarttafel? Dan is de Kantinebaas app echt wat voor jullie! Kantinebaas maakt het leuker om samen met je collega’s in beweging te komen tijdens werktijd. Daarna kun je weer met frisse energie aan het werk. Dit kan je allemaal met de Kantinebaas app:

Scores bijhouden en statistieken inzien:

Met de app kun je de scores van alle potjes met je collega’s bijhouden en vastleggen. Erg handig als je een potje gaat darten, maar ook erg leuk om je statistieken bij te houden. Zo kan je bijvoorbeeld je gemiddelde per beurt bekijken, inzien tegen welke collega je vaak speelt en van wie je meestal wint of verliest. Zo is er geen discussie meer mogelijk over wie nou écht de baas van de werkvloer is!

Je eigen bedrijfsranglijst:

Je kunt jouw bedrijf gratis aanmelden en ook krijg je het QR-code pakket, waarmee je van start kan via de app, helemaal gratis toegezonden. Zo kun je een ranglijst aanmaken voor jouw bedrijf die alleen zichtbaar is voor jou en je collega’s. Zo kun je elke week of maand op zoek gaan naar de nieuwe Kantinebaas van jouw werkvloer. Winnen levert je 5 punten op, maar ook al verlies je de pot, dan wordt je inzet beloond met 2 punten. Bij gelijkspel verdien je 3 punten.

Kantinebaas ranglijst:

Naast de ranglijst per bedrijf is er ook ook de enige echte Kantinebaas ranglijst. Via deze ranglijst kun je zien hoe jij presteert ten opzichte van alle andere Kantinebazen in Nederland.

Dus… Potje doen?!

Wil jij graag een collega uitdagen voor een potje? Stuur dan een Buzz om te laten weten dat het tijd is om uit die luie bureaustoel te komen. Laat maar zien wie de baas is!

Meer weten over een vitaal bedrijf? Bekijk onze website www.kantinebaas.club of neem contact met ons op via bazen@kantinebaas.club.

Veel speelplezier!
Updated on
Jan 22, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance
This app may collect these data types
Personal info, App activity, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

We blijven deze bazen app doorontwikkelen. In deze update:

- Je kunt een tafel of bord nu een naam geven, zodat voor iedereen duidelijk is waar ze precies moeten zijn voor een potje.
- Het toevoegen van een tafel of bord is wat logischer gemaakt.
- Het scorebord is verbeterd.
- Er zijn weer wat bugs geplet en verbeteringen doorgevoerd.