Woosh! - Badminton app

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Word de AirBadminton master! Met Woosh! speel je met wie, waar en wanneer jij wil. Ga de uitdaging aan en word de nummer 1 van de ranglijst. Met de app vind je altijd een badminton baantje bij jou in de buurt. Daag je vrienden uit voor een wedstrijd: let’s play!

Wedstrijd spelen?

Via de kaart in de app weet jij altijd een badminton baantje in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in een park, bij een school of bij een vereniging. Een vriend of teamgenoot uitdagen? Stuur een Buzz en laat weten dat het tijd is voor badminton!

Scores bijhouden:

Met de app kun je de scores van al jouw wedstrijden vastleggen om zo op de ranglijst van jouw speellocatie te komen staan. Zo kun je zien wie de master van de baan is. Doordat je de scores vastlegt kun je achteraf ook je eigen speelstatistieken inzien.

Ranglijsten:

Naast de ranglijst per speellocatie is er ook de enige echte Woosh! ranglijst. Via deze ranglijst kun je meedoen met verschillende challenges om te laten zien dat jij de allerbeste bent! De puntentelling voor de ranglijst gaat als volgt: bij winst verdien je 5 punten, bij gelijkspel 3 punten en bij verlies 2 punten. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger je in de ranglijst komt te staan.

Een baan registreren:

Een eigen speellocatie aanmaken of een baan registreren in de kaart? Via de app kun je gratis een badminton speellocatie registreren met een eigen ranglijst. Zo kun je eindelijk beslissen wie de nummer 1 is van het baantje is bij jou in de buurt of op de club!

De Woosh! app is hét badminton platform van Badminton Nederland. Meer weten? Bekijk onze website www.wooshapp.nl of neem contact met ons op via info@wooshapp.nl.

Have fun!
Updated on
Apr 12, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance
This app may collect these data types
Personal info, App activity, and Device or other IDs
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

- Bugfixes en prestatieverbeteringen.