Arjani Travel

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Fale impulsit ne menaxhim, Arjani Travel eshte orientuar vazhdimisht drejt cilesis se larte te sherbimit ne perputhje me standartet kombetare dhe nderkombetare. Fale kesaj pune jemi bere nje realitet referimi per Shqiperine, e lakmuar dhe nga disa kompani qe operojne ne Shqiperi si dhe jasht saj.

Që nga fillimi, qëllimi ynë i parë ka qenë kënaqësia e plotë e klientit dhe arritja e një cilësie superiore. Eefikasiteti, besueshmëria dhe stili i mikpritjes janë vlerat e kompanisë sonë si dhe një angazhim që përtërihet dite pas dite.

Krenaria e Arjani Travel është linja ndërkombëtare. Lindur me pak kërkesa duke pasur parasysh konkurrencën e fortë sot është një nga më të kërkuarit duke u bërë realitet për kompaninë tonë.Cdo dite, ka shumë pasagjerë që mbështeten në kompaninë tonë për efikasitet, besueshmëri dhe ekonomi. Pasagjerët që përdorin linjat ndërkombëtare janë të larmishëm, nga ata që përdorin për herë të parë mjetet tona të transportit, deri tek ata që nga krijimi i kompansie kan qen klientet tane me besnik. Pasagjeret tan bejne me mijra kilometra nga te gjith qytetet e shqiperise drejt jugut te italise, sicilise sikurse drejt te gjith qyteteve kryesore te Italisë dhe Gjermanisë.
Updated on
Jun 24, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available