Makina Ime

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Ç’është ky aplikacion?

Në këto kohë dixhitale, sidomos në pesë vitet e fundit, edhe lëvizshmëria po zhvillohet me ritme të shpejta, falë risive teknologjike (makinat elektrike, ato me vetkontroll, inteligjenca artificiale etj.)

Në këtë drejtim, edhe Porsche Albania, kompania më prestigjioze në tregun automobilistik shqiptar, gjeti rrugën dhe mënyrat për të qenë lider edhe në inovacion.

Aplikacioni “Makina Ime” është krijuar prej vitesh nga Porsche Albania, por për t’iu përgjigjur kërkesave të klientëve dhe nevojave për të zhvilluar më tej biznesin, ne investuam në 2019-ën për një version më të avancuar teknikisht, vizualisht si edhe në përdorim, “Makina Ime 2.0”.

Ky aplikacion do t’i përmbledhë në një ikonë të vetme të gjitha nevojat e klientëve: informacioni mbi tregun e automjeteve, blerja e një makine të re, përllogaritja e financimit, makinat e përdorura dhe taksa e importit për to, planifikimi i servisit të makinës, pagesat e parkimit online e shumë të tjera.

Fokusi ynë kryesor është konsumatori, përditshmëria e tij, lëvizshmëria, si dhe gjithë informacioni që lidhet me të.

Tashmë klientët tanë kanë në dorë një mjet që u ofron komunikim të dixhitalizuar e të përqendruar, gjithçka në një aplikacion të vetëm në telefonin e tyre.

Ky aplikacion nuk është vetëm për klientët tanë, por për të gjithë njerëzit,
që si bazë kanë lëvizjen dhe si dëshirë, dixhitalizimin.

E ardhmja juaj nëpërmjet “Makina Ime” është tani!

Bëhu edhe ti njëri nga Ne!
Unë e kam, po ti?
Updated on
Jan 8, 2024

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info, Photos and videos and 2 others
This app may collect these data types
Personal info, Photos and videos and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Performancë e përmirësuar: Ne kemi përmirësuar performancën e aplikacionit për një përvojë më të mire dhe të shpejtë
Përditësimet në qendër të përdoruesit: Bazuar në komentet tuaja, ne kemi bërë disa përmirësime për ta bërë Makina Ime më miqësore dhe efikase gjatë përdorimit.

Ne jemi të përkushtuar për ta bërë Makina Ime jo vetëm më të mirë, por aplikacionin më të mirë të lëvizshmërisë në Shqipëri.