VÉSZ

4.2
3.22K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Tájékozódjon a környezetét, vagy tervezett utazása útvonalát, helyszínét érintő balesetekről, időjárási és más veszélyhelyzetekről! Az Ön és családja biztonsága érdekében kifejlesztett ingyenes alkalmazásunk folyamatosan tájékoztatja, figyelmezteti az országban bekövetkező, tűzoltói beavatkozást igénylő eseményekről és meteorológiai riasztásokról, szükség esetén tanácsokkal is ellátja.

A BM OKF Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatás (VÉSZ) a várhatóan bekövetkező, vagy már kialakult, élet- és vagyonbiztonságot, esetleg a környezetet veszélyeztető természeti csapás, illetve ipari baleset okozta veszélyhelyzet által érintett területeken tartózkodók tájékoztatására kifejlesztett alkalmazás.

Az alkalmazáson a katasztrófavédelem tájékoztató, figyelmeztető és riasztási üzenetei jelennek meg.

Használathoz aktív mobil internet kapcsolat, valamint Google regisztráció szükséges, különféle beállítási lehetőségek révén testre szabható.
- értesítések a felhasználó tartózkodási helyének figyelembevételével
- az értesítések területi érvényessége beállítható: tartózkodási hely – megyei – országos hatókörre
- a szükségtelen üzenetek kizárhatók
- beállítható értesítési szintek, hang hozzárendelésével
- beállítható értesítési időszakok („csendes órák”)

Tájékoztatás!
Az alkalmazás 4.x feletti Androidos készülékekre telepíthető.
Updated on
Sep 16, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
4.2
3.22K reviews
Anzelm Leszkovszki
February 7, 2022
Nem lehet frissíteni az értesítéseket a fő menüben, szanaszéjjel fagy az alkalmazás, mint a Windows Vista. Egyébként a többi beállítások úgy tűnnek, hogy működnek (bár lehet ez elhamarkodott kijelentés, mert még nem kaptam saját megyére értesítést). Ha az előbb említett hibát helyrehozzák, akkor 4 csillag. 5 csillag ha a UX design-ra is adnak valamit a fejlesztők.
Did you find this helpful?
András Gime Gimesi
February 26, 2021
Valami nagyon nem stimmel... :( mindig megkapom a nagyon fontos "Mucsajröcsögén megbotlott egy tehén" jellegű értesítéseket is, szóval mindig csak olyanokat, amik a helyzetemtől legalább 50-100km-re vannak, naponta nagyon sokszor, de amikor a sarki közértnél le van zárva a kereszteződés egy nagy karambol miatt, vagy a távolsági busz kigyulladt a 100m-re levő megállónál, arról nincs semmi. És ez teljesen rendszeres, mondhatni ez a megszokott működés. Ennek így igen kevés értelme van.. :/
5 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Zsolt T.
June 29, 2020
Az időjárási riasztások mindig országos érvényűek, nincsenek a kiválasztott területre szűkítve. Ezért az ország másik felére kiadott riasztások is folyamatosan megjelennek, feleslegesen és elég időrabló módon. Legalább a térképen jelezni kellene, hogy melyik területre vonatkozik a kiadott riasztás, hogy ne kelljen mindig a met.hu oldalon a részleteket és valós riasztást mégnezni.
6 people found this review helpful
Did you find this helpful?
RSOE
August 1, 2017
Köszönjük a visszajelzést! Kérem frissítse az alkalmazást. Az elmúlt napokban finomhangoltuk a szerver eléréseket a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Ebben az időszakban előfordulhattak szerver elérési problémák amelyek ilyen problémákat okozhattak, ezekért elnézést kérünk. Üdvözlettel a fejlesztők.