PSYnfo

1K+
Downloads
Content rating
Everyone 10+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Aplicație dedicată PSIHOLOGIEI destinată atât publicului larg, companiilor cât și specialiștilor, care cuprinde informații de bază despre aproape toate afecțiunile de natură psihologică. În plus, aplicația oferă posibilitatea de a contacta psihologi, de a te programa, de a citi minime informații despre ei si despre locul unde profesează, de a pune întrebări și de a primi un răspuns la întrebările tale. Este locul unde vei primi direct articole de specialitate, informații media: video-audio, website-uri de specialitate și cursuri la care să participi.

Ca și psiholog vei putea contribui cu articole sau cu descrierea a ceea ce faci, mediatizare cursuri de formare profesională sau cursuri pe care le oferi către public și totul la o atingere distanță.

Aplicația te va introduce intr-o comunitate unde apropierea specialist beneficiar și invers, să fie extrem de călduroasă și bazată pe informații reale și la zi, legate de contextul actual și provocările modernismului, unde cuvintele cheie vor fi educație, informație, ajutor.
Updated on
Jul 12, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info
Data is encrypted in transit

What's new

Interfața utilizator complet refăcută.
Categorie nouă pentru voi, PSYtest! Locul unde vor fi puse diferite teste pentru voi pentru a vă cunoaște mai bine și pentru amuzamentul vostru.
Suport pentru notificări îmbunătățit astfel încât nu veți mai pierde noutățile din aplicație, fie că acestea vor fi articole, cursuri, sau noi teste!