PSYnfo

1K+
Downloads
Content rating
Everyone 10+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Prima aplicație dedicată PSIHOLOGIEI destinată atât publicului larg cât și specialiștilor, care cuprinde informații de bază despre aproape toate afecțiunile de natură psihologică.În plus, aplicația oferă posibilitatea de a contacta psihologi, de a te programa, de a citi minime informații despre ei si despre locul unde profesează, de a pune întrebări și de a primi un răspuns la întrebările tale. Este locul unde vei primi direct articole de specialitate, informații media: video-audio, website-uri de specialitate și cursuri la care să participi.
Ca și psiholog vei putea contribui cu articole sau cu descrierea a ceea ce faci, mediatizare cursuri de formare profesională sau cursuri pe care le oferi către public și totul la un tap distanță.
Aplicația te va introduce într-o comunitate unde apropierea specialist beneficiar și invers, să fie extrem de călduroasă și bazată pe informații reale și la zi, legate de contextul actual și provocările medernismului, unde cuvintele cheie vor fi educație, informație, ajutor.
Updated on
Mar 13, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

-minor bug fixed
-android 9 support added