Eurolife FFH Asigurări

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Eurolife FFH îți aduce întregul tău portofoliu de produse asigurări direct în buzunar. Accesul către echipa noastră și controlul complet al asigurărilor tale nu au fost niciodată mai ușoare.

Misiunea noastră e să-ți oferim libertatea de a te bucura de orice moment, astfel încât am construit cu grijă o aplicație care să te ajute. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont și toate polițele tale Eurolife FFH vor fi acolo.

Beneficiile aplicației Eurolife FFH:

- Ești mereu informat cu privire la beneficiile fiecărei polițe
- Vei ști mereu când urmează plata unei polițe, poți plăti și în avans, pentru a fi mereu liniștit și să te poți bucura de cei dragi.
- Ai toate scadențele la vedere, actualizate;
- Poți notifica orice daună, fie ea de sănătate, de călătorie, de viață, de imobil sau de eveniment.
- Vei fi notificat de toate ofertele relevante ale Eurolife FFH sau ale partenerilor Eurolife FFH - pentru a-ți oferi o experiență cât mai bogată alături de noi.

Mai multe detalii despre aplicație:

Personalizare
Pentru a ne potrivi stilului tău de organizare, îți oferim opțiunea de a-ți personaliza polițele cu denumirile tale preferate.

Plată directă
În aplicație, poți face plăți curente sau în avans. Vei fi notificat direct din pagina principală de scadențe, iar plata se va putea accesa din ecranul de poliță.

Contact rapid
În cazul unei daune, fie că ești în țară sau în celălalt capăt de lume, ne poți contacta direct și fii sigur că orice situație o vom rezolva împreună.

Informare completă
Vrei să știi exact ce ai inclus în fiecare poliță? Nicio problemă - toate detaliile le poți vedea la o simplă accesare a poliței.

Acces rapid către noi asigurări
Îți oferim acces către soluțiile noastre digitale de Asigurări de Călătorie și Asigurări de eveniment. Echipa noastră lucrează continuu pentru a-ți oferi un portofoliu online diversificat în cel mai scurt timp.

Întrebări frecvente
Află răspunsuri la toate întrebările tale legate de aplicația Eurolife FFH intrând în secțiunea Meniu sau contactându-ne direct - opțiune disponibilă în meniul principal.

O aplicație. Asigurările de care ai nevoie. Eurolife FFH.
Updated on
Nov 18, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Functionalitati noi de plata
- Salvare card si folosirea lui pentru plati viitoare
- Creare plati recurente
- Imbunatatiri performanta aplicatie