Doxtar pentru Pacienti

5K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

DOXTAR va oferă contra-cost acces direct la medici specialiști, în mod chat sau audio-video, de oriunde vă aflați: din confortul propriei case, sau chiar de la muncă, din pauza de masă.

De ce Doxtar? Cu noi eliminați costurile colaterale asociate cu transportul și cazarea asociate actului medical, totalul lor putând ajunge la peste 50% din costul final al acestuia.

Mai mult, cu Doxtar nu mai sunteți nevoit să renunțați la o zi de concediu pentru o vizită la doctor, iar timpul de așteptare pentru a discuta cu un doctor specialist sau pentru a obține un prediagnostic, un sfat medical sau o a doua opinie e scurtat în mod semnificativ.

Puteți solicita o opinie medicală oricând, din orice loc în trei pași simpli: descărcați aplicația, alegeți un doctor și încărcați rezultatele analizelor.

Doctorul ales vă va răspunde în maxim 48 de ore, iar dvs., spre deosebire de alte contexte de asistență medicală cu care probabil că sunteți obișnuit, veți fi invitat sa oferiți feedback în legătură cu serviciile primite, asigurând astfel îmbunătățirea calității acestora.
Updated on
Mar 6, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Această versiune aduce îmbunătățiri de performanță și optimizări la nivel de UI.