500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

Aplikacija „Radna prava za tebe“ namenjena je informisanju o radnim pravima osobama koje traže posao kao i onima koji su već radno angažovani a žele da unaprede svoja znanja iz oblasti rada.

Kroz zabavno-edukativni KVIZ možete testirati i produbiti svoja znanja kroz ukupno 11 tematskih oblasti. Možete izabrati i Miks-igru gde su izmešana pitanja iz svih oblasti. Za svaku završenu oblast ostvaruju se poeni i jedan od 5 nivoa. U svakom od poglavlja dostupne su dve vrste pomoći ('Preskoči' i '50:50').

VODIČ O RADNIM PRAVIMA sadrži 11 tematskih poglavlja, od „Zasnivanja radnog odnosa“ preko „Zarada“, „Otkaza“, „Bolovanja“ i drugih važnih pitanja do „Organizovanja sindikata i kolektivnih ugovora“. Vodič sadrži odgovore na sva pitanja iz Kviza uz dodatne informacije iz Zakona o radu Republike Srbije i srodnih zakonskih propisa.

Na kraju su naši KONTAKTI na društvenim mrežama.

Aplikacija je deo projekta Saveza samostalnih sindikata Srbije „Razvoj Sekcije mladih“. Sprovodi se uz podršku Olof Palme International Center i sredstvima švedske razvojne agencija SIDA. Sadržaj aplikacije ne mora nužno odražavati stavove „Olof Palme International Center“ ili SIDA.
Updated on
May 5, 2021

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection