Avanza

Välkommen till Avanza!

Vi tror på att göra det billigare, bättre och enklare för människor att spara och investera. Den idén har gett oss Sveriges nöjdaste sparare 8 år i rad.

Hos oss handlar du aktier från stora delar av världen till marknadens lägsta pris. Vi har ett brett utbud med över 1300 fonder och mycket mycket mer. Dessutom får du hjälp och inspiration för att underlätta dina investeringsbeslut. Gratis såklart.

I vår app kan du handla med hela vårt utbud och hålla koll på dina innehav, var du än är. Självklart kan du även följa börsen och ta del av de senaste ekonominyheterna.

Allt det här, och mycket annat, kan du göra i appen:

- Hålla koll på dina konton och innehav
- Handla med aktier, fonder, certifikat, warranter och optioner
- Hantera dina bevakningslistor och följa dem i appen eller i en widget
- Få notiser om dina order och insättningar
- Få kurs- och nyhetslarm
- Ta del av de senaste ekonominyheterna
- Följa ledande börsindex, råvaruindex och valutakurser

Bli kund
Bli kund direkt i appen på 3 minuter med mobilt BankID. Är du inte kund kan du fortfarande utnyttja funktioner så som nyhetsflöden och kurs- och indexinformation.

Uppdateringar och feedback
Appen uppdateras löpande och du hittar alltid den senaste versionen i Google Play. Den senaste versionen stöds av enheter med Android 5.0 och senare. Vi tar gärna emot feedback som kan bidra till att göra appen bättre. Betygsätt därför gärna appen i Google Play.

Säkerhet
Tänk på att betrakta appen som en värdehandling och lägg därför aldrig ifrån dig telefonen utan att först logga ut. Skulle du glömma det loggas du ut efter fyra timmars inaktivitet som en extra försiktighetsåtgärd. Självklart är all kommunikation med våra system krypterad.
Read more

Reviews

4.0
3,570 total
51,634
41,113
3358
2187
1278
Loading...

What's New

Nu blir det ännu lättare att ha kontakt med oss! Från och med denna version kan du också skriva och svara på meddelanden från oss direkt i appen.

Vi har också lagt till en funktion för att snabbt och enkelt se tidigare händelser för ett värdepapper som du kommer åt från värdepappersguiden.

Utöver detta har vi som vanligt gjort buggfixar och designjusteringar som en del av vårt löpande arbete.
Read more

Additional Information

Updated
February 23, 2018
Size
17M
Installs
100,000+
Current Version
3.19.0
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Avanza Bank AB
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.