Restaurang Chaplin Kallinge - Meny och Matlista

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Den officiella appen för Restaurang Chaplin i Kallinge. Med denna app kan du när som helst se våran meny, priser och vår buffés matlista. Du kan även skapa inköpslistor och se bilder på våra maträtter. Den fungerar även när du inte har tillgång till internet. Med en enkel knapptryckning kan du ringa oss och beställa direkt.

För att se maträtterna klickar du på kategorin du är intresserad av. Om du sedan vill lägga till något i inköpslistan klickar du på maträtten, där kan du se en bild och lägga till den i inköpslistan. Endast de maträtterna med "⚛" symbolen har bild till sig. Vi arbetar på att lägga till fler bilder hela tiden, men om du vill hjälpa oss har du också möjlighet att ta en bild och skicka till oss via appen. Det gör du genom att gå in på maträtten och sen klicka på kamera ikonen. Vi kommer då kolla på bilden inom ett par dagar och om vi godkänner den kommer den visas för alla som har appen.

Appen fungerar när ni inte har tillgång till internet då den laddar ner menyn och matlistan till mobilen. Sen uppdateras menyn och matlistan av sig själv varje gång du öppnar appen. Det ända som inte fungerar när du är offline är att se bilder på maträtter. Tänk på att du måste minst köra appen med internet en gång och om du använder den för att se veckans matlista bör du starta appen med internet på minst en gång i veckan så veckans matlistan kan uppdateras.
Updated on
Jun 7, 2019

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection