Di e-tidning - Dagens industri

10K+
Downloads
Content rating
Everyone 10+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Välkommen till Dagens industri, Di, Nordens största affärstidning. Som prenumerant får du tillgång till tidningen och våra magasin digitalt även i din mobil och läsplatta. Morgondagens tidning publiceras online varje kväll klockan 21. Du får hela tidningens innehåll i en tydlig presentation och med lättläst artikelläge samt vårt magasin Di Weekend.

Här i form av en app för e-tidningen så ger vi dig som prenumerant på Di och di.se den bästa bevakningen av aktuella händelser och trender på Stockholmsbörsen, valutor, finansmarknader och bland Sveriges alla fantastiska entreprenörer och Gaseller som varje dag skapar storverk i stora och små företag.

Vi gör det genom analyser, aktietips och intervjuer med makthavare. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem berätta om sina resor. Vi granskar veckans affärer och ger dig också vägledning i dina privata affärer och privatekonomi. Allt detta varvat med aktuella och genomarbetade granskningar och avslöjanden.

Genom Di:s avdelningar belyser vi alla olika delar av näringslivet: inte minst genom vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på nya intressanta företag och trender inom mode, design, mat och kultur.

Flera dagar i veckan ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer.

I vår app Di e-tidning kan du välja att läsa en digital version av tidningen Dagens industri, Di, som tidningssidor eller i ett artikelläge. Du kan även välja att få tidningen nedladdad automatiskt samt ställa in hur många dagar en nedladdad tidning skall finnas kvar på din enhet.

För ett kontinuerligt nyhetsflöde från di.se hänvisar vi till vår nyhetsapp som du också hittar i Play. För att kunna ta del av innehållet i appen behöver du vara prenumerant och logga in.
Updated on
Jun 1, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Nytt i denna uppdatering:

- Buggfixar och förbättringar

Vi förbättrar appen hela tiden och tar tacksamt emot din feedback.
Tack för att du använder vår app!