Cityplay

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

HANDLA LOKALT OCH BLI BELÖNAD
Cityplay är appen som samlar stadens alla stämpelkort på ett ställe och belönar dig när du handlar på lokalt! Exempel: Handla på klädaffären för 500 kr och få en värdecheck, handla 5 gånger på caféet och få en kaffe eller gör 3 köp i staden och få en smoothie. Ladda ner appen och kolla in vilka stämpelkort som finns i just din stad.

Ladda ner Cityplay och registrera dig. När du löser ett uppdrag i Cityplay får du en belöning. Ett uppdrag kan vara att handla 3 gånger i en specifik butik, handla 5 gånger i valfri butik eller att gå på skattjakt.
Oavsett vilka uppdrag du väljer att göra väntar alltid en belöning i City play. Under Uppdrag i appen, kan du följa hur långt du har kvar till nästa belöning och under Mina belöningar hittar du aktuella belöningar som du kan hämta ut.

En belöning kan vara allt från en gratis kopp kaffe, ett presentkort, en riktigt bra rabatt en glass eller varför inte en hemlig present. Belöningar delas ut både från Cityplay, våra butiker eller samarbetspartners. Håll koll i City play efter dina belöningsmöjligheter och tänk på att det aldrig är långt till nästa belöning.

Cityplay innehåller också allt det där du behöver när du handlar hos oss, såsom butiker, karta, erbjudanden och nyheter.
Updated on
May 25, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Nya belöningskoder
Optimering av bankanslutning i appen
Andra buggfixar samt förbättringar av system