Opus Bilprovning

100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Med Opus-appen får du många praktiska hjälpmedel som gör det enkelt att äga och köra bil.Du kan bland annat enkelt göra fordonsupplysningar. Genom att söka på ett registreringsnummer på en personbil upp till 3 500 kg, får du tillgång till en stor mängd fordonsdata som exempel märke, årsmodell, prestanda, släpvagnsvikt, miljöinformation, senast registrerad mätarställning, besiktningsprotokoll och mycket mera. Dessutom får du unik besiktningsstatistik från Opus, där du bland annat ser de fem vanligaste felen vid kontrollbesiktning för just den bil- och årsmodellen.

På Mina sidor har du allt om dina fordon samlat på ett ställe. Du kan se dina besiktningsprotokoll och fordonsstatistik. Du får också exklusiva erbjudanden, tävlingar, tips och råd.

I appen ser du när det är dags att besikta ditt fordon och du får påminnelse i mobilen när det är dags. Det är också här du enklast bokar din nästa besiktning. Vi har dessutom samlat massor av smarta tips så som checklistor inför besiktningen, regler för mönsterdjup på däck, inställningar och mycket mer.

Vi har en enkel guide i appen om olyckan skulle vara framme. Du kan larma direkt till larmcentralen och se din GPS-position i appen.

När det är dags att köpa och sälja bil har vi samlat allt du någonsin kommer behöva veta om bilen du har och bilen du funderar på att köpa. Du kan göra digitalt köpeavtal och dela avtalet med köparen/säljaren. Här hittar du dessutom massor av handfasta tips och råd inför en försäljning /köp av fordon.

Med ett bilproffs på fickan blir det tryggare att äga och köra bil.


Opus Bilprovning AB
Updated on
May 18, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App activity and Device or other IDs
This app may collect these data types
Personal info and App activity
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Vi uppdaterar appen kontinuerligt med buggfixar och stabilitet.