Min Fotboll (officiell)

100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Min fotboll är svensk bredd- och ungdomsfotbolls egen app som är tätt integrerad med vårt verksamhets- och tävlingssystem FOGIS. Min Fotboll gör det möjligt för alla bredd- och ungdomslag att öka intresset och engagemanget kring sina matcher via foto, film och liverapportering. Appen blir även det snabbaste och bästa sättet att hitta information om serier, matchresultat, tabeller, klubbar och lag inom svensk fotboll.
Ledare, spelare, föräldrar och supportrar kan dela bilder, filmklipp, referat och resultatrapportering, och även livesända sina matcher i den nya, helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten. Familj, släkt, vänner och supportrar som inte är på plats kan följa och dela glädjen och spänningen, stötta och heja fram sina lag.

I Min Fotboll följer man de lag man är intresserad av och får full koll på spelscheman, laguppställningar, matchrapportering, och notiser när matchen startar eller mål-för-mål om man vill. Precis som i de stora ligorna, men för alla svenska serier runt om i landet!

Min Fotboll kan användas tryggt och säkert med beaktande av dataskydd, integritet och fotbollens värderingar. Alla ledare, spelare och föräldrar bjuds in att koppla sig till sin profil och sina lag i svensk fotboll, och ges möjlighet att själva ställa in lagets, sina egna, och sina barns integritetsinställningar.
Updated on
May 17, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Den här versionen innehåller förbättringar och åtgärdar en del buggar.