50PlusMatch.se - Dejting 50+

Contains ads
5K+
Downloads
Content rating
Mature 17+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

VÄLJ 50PLUSMATCH.SE APPEN

50plusmatch är den perfekta dejtingappen för att träffa nya människor. Sidan rankas med 4,2 av användarna. 💕 😊

REGISTRERA DIG GRATIS MED MÅNGA EXTRA FUNKTIONER
Dating är roligare att dejta med 50plusmatch. Chatta med alla medlemmar på Thing2Share, skicka meddelanden och roliga quizzar eller starta direkt en chatt online.

SÖK MEDLEMMAR PÅ POSTNUMMER
..
..eller län, ålder, särskild hobby eller precis det som är viktigt för dig. Genom att söka med en matchsprocent når du alla medlemmar.

4 458 357 MEDDELANDEN HAR SÄNTS SENASTE ÅRET 

Medlemmarna är aktiva. Varje dag skickas tusentals meddelanden, quizzar och digitala smileys. Nya medlemmar registrerar sig dagligen. Så får du nya partnerförslag.

SÄKER OCH SKYDDAD

Vår webbplats garanterar optimal säkerhet för att skydda dina personliga uppgifter, så att du kan dejta säkert.

TESTAD SOM DEN BÄSTA

50plusmatch är testad som bästa dejting för 50-plussare. Naturligtvis med ångerrätt i enlighet med svensk lag. Det är som det ska!

MÖT NYA MÄNNISKOR NÄRA DIG

Vi erbjuder en plattform för 50plus dejting där singlar kan träffa likasinnade online som matchar dina intressen.

MANUELL KONTROLL OCH KUNDSERVICE

Alla profiler på vår dejtingsida kontrolleras för hand och vi svarar alltid på dina frågor inom 24 timmar. Dessutom bestämmer du själv vem som kan se dina foton, och mycket mer!

DEJTA PÅ ALLA APPARATER SOM DU SJÄLV VILL

Vår app är enkel att använda var du än är. Ladda ner appen och träffa singlar 50+. Eller logga in på nätet från din hemdator.

ENKELT ATT DEJTA

Det är enkelt att använda en dejtingsajt. Du skapar en profil där du tydligt anger vad dina intressen är och vem du letar efter. Via en sökprofil visas möjliga kandidater som uppfyller dina krav. Du kontaktar medlemmar enkelt och säkert via 50plusmatchs eget meddelandesystem och innan du vet ordet av det planerar du en dejt, så registrera dig nu gratis.

DATING WEBBPLATSER FÖR 50PLUS FUNGERAR

Du behöver bara läsa om våra medlemmar som föregick dig för att se att en 50plus dejtingsajt som 50plusmatch fungerar. De flesta där ute letar efter någon som kan få dem att skratta, någon de kan vara sig själva med och någon de kan bli gamla med. Du kan hitta din själsfrände på en dejtingsida för 50plussare.

3 TIPS FÖR DATING OCH OM DATINGSAJTER

Det är förståeligt att du som är över 50 kan känna dig osäker på att träffa andra. Det finns många andra singlar med livserfarenhet som känner precis detsamma. Vad är bättre än att dela livet med en partner och själsfrände?
Behöver du någon i ditt liv igen, men du vet inte var du ska börja? Använd då tipsen och ta steget. Läs våra tips på: https://www.50plusmatch.se/tips.php Om detta tilltalar dig är 50plusmatch dejtingsajten för dig. Eftersom 50plusmatch endast riktar sig till dig som är över 50 år och seniorer kommer du i kontakt med människor som är på samma våglängd. Ladda ner appen här eller registrera dig via www.50plusmatch.se, det är helt gratis.
Välkommen!
Updated on
Oct 15, 2020

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App activity
This app may collect these data types
Personal info, Financial info and 6 others
Data is encrypted in transit

What's new

Technical change, no functional changes