Explore Prekmurje

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Mobilna geomatična aplikacija je rezultat operacije Prekmurski turistični vrtiljak, sofinancirane v okviru podukrepa 19.3 »Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine« ter ob finančni pomoči Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.

Za vsebino aplikacije je odgovoren vodilni partner LAS Goričko 2020, Bistra hiša Martjanci – Smart House Martjanci. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

O APLIKACIJI

Mobilna aplikacija na enem mestu ponujala širok nabor aktualnih informacij o lokalnih ponudnikih, ki ponujajo lokalno in tradicionalno hrano ter pijačo, informacije o aktualnih in tradicionalnih dogodkih ter predstavitev naravne in kulturne dediščine na območju LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020.

Mobilna aplikacija je vsebinsko razdeljena na skope Obišči, Okusi, Prespi, Razišči in Doživi.

Zavihek Obišči ponuja aktualne in tradicionalne dogodke na območju LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020.

Prekmurje s svojo kulinariko navduši še tako zahtevnega gosta, zato se v zavihku Okusi nahajajo gostilne s pristnimi domačimi jedmi, kot so dödöli, bograč, meso iz tünke, prekmurska gibanica in druge dobrote. Lokalni ponudniki pa v svojih vinotočih ponujajo domače vino.

Zavihek Prenočišča ponuja butična prenočišča, kjer se boste počutili kot doma, prav tako prenočišča ponujajo kmečki turizmi.

Skrite kotičke Prekmurja, znane in manj znane znamenitosti razkriva zavihek Razišči.

Naj bo vaš oddih prežet z različnimi doživetji, ki jih ponuja Prekmurje, zato obiščite zavihek Doživi.
Updated on
Feb 18, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Bug fix