Tring TV

10K+
Downloads
Content rating
Everyone 10+
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

www.tring.al
Tring Tv, një klikim dhe përpara ju shfaqet e ardhmja. Aplikacioni i gjeneratës së re që eksperiencën televizive e sjell në dimensionin më novator. Tashmë nuk keni pse mundoheni për të mos humbur programet e preferuara, pasi ato do t’i keni në dorën tuaj në çdo vend dhe në çdo kohë.
Shërbim i projektuar sipas parametrave më të lartë të teknologjisë nëpërmjet dekoderit Trng apo aplikacionit Tring, me një koncept e dizajn elegant, i thjeshtë në përdorim, me cilësinë me të lartë të figurës dhe zërit.
• Shiko Live
- 30 kanale tematike Tring, të konceptuara enkas për të gjithë kategoritë e shikuesve dhe mbi 120 kanale shqiptare dhe ndërkombëtare.
- Paketën më prestigjioze sportive, përfshirë këtu Champions League, Seria A, Moto Gp, NBA dhe shumë kompeticione të tjera, përmes kanaleve sportive të Tring.
• Paketa VOD (video on demand), një videotekë gjigante me mijëra tituj, e gjitha për t’u zbuluar. Filma e fundit, realizimet ikonike kinematografike të të gjitha kohërave, serialet më të suksesshme botërore, dokumentarë, programe për fëmijë, prodhime origjinale Tring, reality show, koncerte, sitcom-e, dhe shumëçka tjetër.
• Shërbimi Catch-up, i cili premton të bëhet miku juaj më i mirë, pasi do t’ju ndihmojë të kurseni kohë pa humbur asnjë episod apo event që doni të ndiqni, përmes regjistrimit që Tring do të bëjë teksa ju ndiqni rutinën tuaj të ditës. Dhe, kur të jeni gati për hapësirën televizive, thjesht rehatohuni dhe zgjidhni!
Me rëndësi:
- Aplikacioni Tring mundësohet me çfarëdo lidhje interneti 3G, 4G apo Wi-Fi. Ju këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar të dhëna nga paketa e operatorit telefonik përkatës kur përdoret ne smartfone.
- Aplikacioni është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare dhe mund të shikoni nga çdo pajisje Smart TV, Tablet, Smartfone, Web, Android Box me version WebOS 7 e në vazhdim.

Gjithçka mund ta ndiqni kudo, kurdo dhe sa herë të dëshironi. Sepse e ardhmja nuk njeh limite dhe ne jua bëjmë atë të prekshme.
KUJDESI NDAJ KLIENTIT
KUJDESI I KLIENTIT TRING ËSHTË NË DISPOZICIONIN TUAJ PËR ÇDO PAQARTËSI OSE INFORMACI0N QË MUND T’JU NEVOJITET
FB / Instagram / Twitter / Linkedin / TikTok / Snapchat TringTV
Kontakt: (355) 44800008 | Viber/Whatsapp (355) 694038000 | Email: info@tring.tv
PIKAT E SHITJES TRING I GJENI KUDO NË BOTË www.tring.al
Updated on
Aug 22, 2023

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data isn’t encrypted
You can request that data be deleted

What's new

New application with bug fixes!