Töltriding

500+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Välkommen till Töltriding, vår filmkanal som handlar helt om islandshästar. Här hittar du reportage och clinics, du träffar uppfödare och får följa med på många upplevelser bland Islands underbara hästar. Vi visar allt från världens vackraste avelshästar till den älskade skogsmullen och allt däremellan.

Du behöver såklart inte ha egen häst för att kunna njuta av våra filmer. Nya ryttare hittar massor av inspiration och kunskap här. Och blir du sen sugen på att skaffa egen häst så har vi tips och filmer även om det.

Du som vill ha kunskap och tips i din träning hittar det hos oss - och så ger vi inspiration till nya övningar som gör ridningen mer omväxlande. Välj bland en rad av våra mest kända och omtyckta islandshästsinstruktörer.

Vi delar in våra filmer i olika kategorier som gör att du hittar det du söker. Våra nya filter gör det ännu smidigare att navigera bland våra 100 timmar film om islandshästar. Du hittar våra filter under förstoringsglaset i appen, tryck på symbolen längst upp till vänster.

Varje vecka får du minst en ny film så vårt videobibliotek blir större hela tiden.

Våra filmer är i HD och tål att ses på stor TV-skräm - men fungerar lika bra på plattan eller i mobilen. Våra appar finns för Iphone/Ipad och Android och med dem kan du titta via Chromecast eller Apple TV.

Med apparna kan du också ladda ner filmer för att titta offline när du inte har tillgång till wifi. Bra när du är ute och reser, eller när du vill titta i bussen på väg till jobbet och inte vill slösa med ditt mobila nät.
Updated on
Nov 8, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

- New: Automatic prompt for Review
- New: Rate this app link
- New: Deep Links Support
- Improve: Mark as watched videos now have checkmark