Töltriding

Välkommen till Töltriding, vår filmkanal som handlar helt om islandshästar. Här hittar du reportage och clinics, du träffar uppfödare och får följa med på många upplevelser bland Islands underbara hästar. Vi visar allt från världens vackraste avelshästar till den älskade skogsmullen och allt däremellan.

Du behöver såklart inte ha egen häst för att kunna njuta av våra filmer. Nya ryttare hittar massor av inspiration och kunskap här. Och blir du sen sugen på att skaffa egen häst så har vi tips och filmer även om det.

Du som vill ha kunskap och tips i din träning hittar det hos oss - och så ger vi inspiration till nya övningar som gör ridningen mer omväxlande. Välj bland en rad av våra mest kända och omtyckta islandshästsinstruktörer.

Vi delar in våra filmer i olika kategorier som gör att du hittar det du söker. Våra nya filter gör det ännu smidigare att navigera bland våra 100 timmar film om islandshästar. Du hittar våra filter under förstoringsglaset i appen, tryck på symbolen längst upp till vänster.

Varje vecka får du minst en ny film så vårt videobibliotek blir större hela tiden.

Våra filmer är i HD och tål att ses på stor TV-skräm - men fungerar lika bra på plattan eller i mobilen. Våra appar finns för Iphone/Ipad och Android och med dem kan du titta via Chromecast eller Apple TV.

Med apparna kan du också ladda ner filmer för att titta offline när du inte har tillgång till wifi. Bra när du är ute och reser, eller när du vill titta i bussen på väg till jobbet och inte vill slösa med ditt mobila nät.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Initial Release
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 18, 2020
Size
11M
Installs
500+
Current Version
2.8.0
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Töltriding
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.