Bé Vui Học Chữ Tiếng Việt và Tiếng Anh

52
Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Chủ đề phong phú:
- Bé có thể học chữ cái, chữ số, hoa quả, động vật và nhiều chủ đề khác bằng cả tiếng anh và tiếng việt, có tất cả 18 chủ đề học tập với hơn 500 mục từ vựng.
- Học chữ cái với các từ ví dụ và hình ảnh minh họa đi kèm
- tất cả các chủ đề học tập đều có hình ảnh minh họa trực quan và sinh động

Học tập gắn với hỏi đáp:
- khi học chữ các mục câu hỏi thích hợp sẽ tự động được hiện ra xen kẽ trong quá trình học. Bé có thể tự học hoàn toàn mà không cần sự kiểm tra của phụ huynh.
- trong các chủ đề học khác phụ huynh có thể chủ động cho bé làm trắc nghiệm bằng cách chọn phần luyện tập
- Bé sẽ được hỏi các câu hỏi audio, và trả lời bằng cách chọn đáp án đúng, các đáp án được trình bày bằng hình ảnh trực quan và giống với lúc học


- Vừa học vừa chơi:
- Bé có thể chơi các trò chơi có nội dung gắn với các chủ đề học để ghi nhớ kiến thức
- Các trò chơi có nội dung xoay quanh các đối tượng mà bé đã học trong phần học tập, các mục kiến thức được lồng ghép vào trong trò chơi một cách tinh tế và đa dạng đảm bảo bé có thể chơi vui mà vẫn được nhắc lại kiến thức.
Các trò chơi:
Đập bóng bay: sẽ có các quả bóng bay bay lên trên màn hình, bên trong mỗi quả bóng bay chứa các đối tượng mà bé đã học như các con vật, các số đếm, các chữ cái ... bé sẽ đập vỡ các quả bóng này bằng cách chạm vào chúng. khi mỗi quả bóng vỡ thì đối tượng bên trong quả bóng sẽ rơi ra và được đọc tên rõ ràng.
Trò tìm bóng: bé sẽ ghép các hình ảnh đồ vật, con vật cho trước với các bóng đổ của nó, trò chơi này giúp bé tăng cường tư duy hình ảnh, nhận diện đồ vật
Nối đồ vật: bé sẽ nối các cặp đồ vật tương quan với nhau. Có nhiều kiểu tương quan như số lượng, kiểu, loại, chữ cái đầu trong tên, bóng đổ.
Ghép hình: bé sẽ ghép các mảnh ghép vào để xếp được một hình hoàn chỉnh, giúp tăng cường tư duy logic, và khả năng nhận diện hình ảnh trực quan
Tập viết chữ: giúp trẻ tập viết các chữ cái ngay trên màn hình
Game lật bài: bé sẽ ghép cặp các lá bài có nội dung trùng nhau khi lật ra, giúp luyện khả năng ghi nhớ.
Rich theme:
- Baby can learn letters, numbers, fruits, animals and many other topics in both English and Vietnamese, with all 18 themes with more than 500 academic vocabulary entries.
- Learn letters with words examples and illustrations accompanying
- all academic subjects are visual illustrations and vivid

Inquiry Learning in association with:
- when literacy items pertinent questions will automatically be displayed alternately in the learning process. She can study entirely without the inspection by the parent.
- in other school topics parents can actively infant quizzes by selecting the exercise
- She will be asking the question audio, and answer by selecting the correct answer, the answer is presented by the visual image and the same at school


 - Learning by playing:
- She can play the game with content associated with the topic learning to memorize knowledge
- The game has content around objects they have already learned in the study, items of knowledge are integrated into the game in a subtle way and diversity to ensure she can have fun and still be prompted the knowledge.
Games:
Balloons dams: the balloons will fly up on screen, inside each balloon contains objects that learns like the animals, the numbers, the letters ... he will smash the this ball by touching them. when each burst, the object ball inside the ball will fall out and be read clearly name.
Find the ball game: he'll pair the images of objects, animals given the shadow of it, this game helps little thinking image enhancement, object recognition
Connect objects: she will connect the pair of interrelated objects. Several types of correlations as the number, type, type, first letter of the name, shadows.
Jigsaw: Baby will graft the pieces to put a complete picture, enhances logical thinking, and the ability to recognize visual images
Writing letters: to help children practice writing letters directly on the screen
Game Flip all: she will pair up the cards with identical content to flip out, help train the ability to remember.
Read more
Collapse
4.4
52 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
January 7, 2019
Size
41M
Installs
10,000+
Current Version
1.0.2
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Devpro Education
Developer
147 - Mai Dịch - Cầu Giấy - Hà nội
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.