Tự thân trưởng thành

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Từ lúc vừa sinh ra con người đã bắt đầu bước tới cái chết. Vậy sự tồn tại giữa sanh và tử ấy là như thế nào? Ngoài việc ngày ngày bận rộn mưu sinh và học tập, phải chăng còn có những thứ khác nữa? Khi gặp phải bão táp cuộc đời, đó phải chăng là một sự đả kích? Hay là dịp để chúng ta nhìn thấy rõ ràng hơn giá trị và phương hướng của chính mình?

App “Sự trưởng thành của bản thân” đã sưu tập 16 bài viết và video bài giảng của Hòa thượng Thánh Nghiêm như “Đời người sống vì điều gì”, “làm sao để vượt qua những khó khăn trong cuộc đời”, “Phương pháp tìm lại bản thân thật sự của mình” , “làm sao thoát khỏi những muộn phiền của cuộc đời” v.v..., dùng ngôn ngữ bình dị gần gũi, từ quan điểm của Phật pháp giải quyết những khúc mắc về sự sống, để đạt được sự tự do của tâm linh và tự tại của sinh mệnh.
Since newly born man began walking to the dead. So the existence between birth and death was like? Apart from busy everyday living and learning, affordable there other things? When encountered stormy life, which is an affordable lash? Or a chance for us to see more clearly the value and direction of their own?

App "The maturity of themselves" has collected 16 articles and video lectures by Venerable Sheng Yen as "Life is life for what", "how to overcome difficulties in life", "The Legal rediscover their true selves, "" how to escape from everyday worries of life "etc .., using simple language close, from the perspective of Buddhism resolve impasses of life, to attain the freedom of spirit and of life itself.
Read more
Collapse
Loading…

Additional Information

Updated
January 15, 2016
Size
9.9M
Installs
500+
Current Version
1.0.0
Requires Android
2.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Dharma Drum Mountain
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.