Jay Asher

Jay Asher is the author of the young adult novels The Future Of Us and Thirteen Reasons Why. Thirteen Reasons Why, his first novel, was published in hardcover in October 2007, going on to spend 65 weeks on the New York Times children's hardcover bestseller list, with foreign rights into 31 countries and 750,000 copies currently in print in the US alone.
Read more
Roman tradus în peste 32 de limbi – Bestseller New York Times și Publishers Weekly – Distins cu California Book Award – Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor mai bune cărți pentru tineri – Finalist în competiția Original Voices organizată de Borders – Selectat de Barnes & Noble în Top 10 al Celor mai bune cărți pentru tineri – Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults’ Choices – Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele mai bune cărți – Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele mai bune cărți – Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor mai bune cărți – Recomandat de editorii de la Kirkus Reviews – Recomandare Book Sense Pick – În curând, un film produs de Universal Studios, având-o în rolul principal pe Selena Gomez.

În final, totul contează – Prima dragoste a lui Clay Jensen își înregistrează ultimele cuvinte... – Clay Jensen se întoarce acasă de la școală și găsește pe verandă un pachet ciudat, adresat lui. Înăuntru descoperă mai multe casete înregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era îndrăgostit –, care s-a sinucis cu două săptămâni în urmă. – Vocea lui Hannah îi dezvăluie că există treisprezece motive pentru care a decis să-și pună capăt vieții. Clay este unul dintre ele. Dacă va asculta casetele, va afla și de ce. – Clay își petrece noaptea străbătând orașul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei și află adevărul despre el însuși – un adevăr pe care nu și-a dorit niciodată să îl înfrunte. – „Totul contează“, susține Hannah și explică apoi cum s-a înlănțuit totul, cum bulgărele de zăpadă a devenit din ce în ce mai mare, cum zvonurile împotriva cărora n-a reușit să lupte s-au tot înmulțit până ce a simțit că nu mai poate face față. – Cele treisprezece motive este, cu siguranță, un roman care te pune pe gânduri și care te va face să-i privești cu mai multă atenție pe cei din jur. Vei înțelege de ce cuvintele pot să doară mai mult decât crezi, dar și – alese cu grijă – să aline. – Iar, în final, când vei închide cartea – pe care o vei urî sau iubi, dar lectura ei nu te va lăsa indiferent – și vei trage linie, vei descoperi, paradoxal, o minunată pledoarie pentru viață – treisprezece motive pentru care e frumoasă și merită trăită.

©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.