ការជាវនឹងបន្តដោយស្វ័យប្រវត្តិ លុះត្រាតែបិទនៅក្នុងការកំណត់គណនី Google Play Store របស់អ្នកយ៉ាងហោចណាស់ 24 ម៉ោងមុនពេលរយៈពេលបច្ចុប្បន្នបញ្ចប់។ អ្នកអាចចូលទៅកាន់ការកំណត់គណនី Google Play Store របស់អ្នក ដើម្បីគ្រប់គ្រងការជាវរបស់អ្នក និងបិទការបន្តដោយស្វ័យប្រវត្តិ។ គណនី Google Play របស់អ្នកនឹងត្រូវគិតថ្លៃនៅពេលដែលការទិញត្រូវបានបញ្ជាក់។ ប្រសិនបើអ្នកបានជាវមុនការសាកល្បងឥតគិតថ្លៃរបស់អ្នកបញ្ចប់នៅសល់នៃរយៈពេលសាកល្បងឥតគិតថ្លៃរបស់អ្នកនឹងត្រូវបានបាត់បង់ភ្លាមៗនៅពេលការទិញរបស់អ្នកត្រូវបានបញ្ជាក់។